Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Le chou farci
- 800 g d'eau
- 1 crabe entier frais, type tourteau (600 g env.)
- 4 feuilles de chou frisé
- 100 g d'oignon rouge, coupé en deux
- 10 g de cerfeuil frais
- 180 g de noix de saint-jacques
- 1 blanc d'œuf
- 150 g de crème liquide 35% m.g.
- 4 pincées de sel
- 4 pincées de poivre moulu
La bisque
- 20 g d'oignon
- 20 g de carotte
- 1 gousse d'ail
- 15 g de céleri branche
- 10 g d'huile d'olive
- 1 c. à soupe de concentré de tomate
- 25 g de cognac
-
200
g de fond de volaille
nebo 200 g d'eau et 1 cube de bouillon de volaille - 120 g de crème liquide entière
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1625.5 kJ / 390.5 kcal
- Protein
- 22.3 g
- Sacharidy
- 10.8 g
- Tuk
- 27.3 g
- Nasycený tuk
- 1 g
- Vláknina
- 1395.8 g
- Sodík
- 16.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Soupe au chou, carotte, pommes de terre et haddock fumé
45 min
Porridge à la pomme et à la cannelle
Žádné hodnocení
Bouillon de légumes
1 Std. 20 Min
Tajine de poisson à la marocaine et couscous aux dattes
1 godz.
Ormeaux poêlés au beurre d'orange
Žádné hodnocení
Côte de veau vapeur aux légumes du jardin
55min
Cailles tandoori, riz à la mangue
13h 10min
Nage de saint-jacques à la citronnelle
30 min
Galettes à la semoule sucrée
Žádné hodnocení
Pudding de pain aux fruits rouges
Žádné hodnocení
Knettnasupan (Soupe aux boulettes de poisson)
1 godz. 10 min
Ragoût de calamars aux tomates et poivrons
45 min