Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 6 eieren, medium (53-63 g), koud
- water, te vullen tot 1L
- 2 stengels verse dille, enkel de bladeren
- 250 g verse zalmfilets, ontveld, in stukken
- 20 g vers geperst citroensap
-
5
g olijfolie, citroensmaak
nebo 5 g olijfolie - 1 tl roze peperkorrels
- ½ tl zout
- 3 avocado's
- 30 g gemengde groentescheuten
- 6 sneetjes wit brood, geroosterd
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 1678.3 kJ / 401.2 kcal
- Protein
- 19.2 g
- Sacharidy
- 24.7 g
- Tuk
- 26.3 g
- Nasycený tuk
- 5.2 g
- Vláknina
- 8.2 g
- Sodík
- 435.2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bessenschuim
10min
Ananas-kokos crème brûlée zonder toegevoegde suikers
Žádné hodnocení
Ontbijt gebak
40min
Zwarte woud taart met amarena kersen
5 Std.
Waldorfsalade op witloofblaadjes
30min
Eieren met kruidensaus en Paaskoekjes
Žádné hodnocení
Eendenborst met passievrucht en bietenpuree
45min
Eekhoorntjesbrood zout
5min
Panna cotta van asperges met gerookte eendenborst
2 godz. 45 min
Appels met cidersabayon
Žádné hodnocení
Quinoasalade
40min
Mousse van tonijn
10min