
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Eieren
- 6 eieren, medium (53-63 g) koud
- water te vullen tot 1L
Paaskoekjes
- 100 g opklopbare room, 30-40% V.G.
- 100 g bloem en iets meer om te bewerken
- ½ tl bakpoeder
- ½ tl komijnzaad
- ½ tl zout
Kruidensaus
- 1 bos verse peterselie (ong. 20 g), enkel de bladeren
- 1 bos verse bieslook (ong. 10 g), in ringen
- 200 g crème fraîche, 15% v.g
- 30 g melk
- 20 g vers geperst citroensap
- 10 g agavesiroop
- ½ tl zout
- ½ tl gemalen zwarte peper
- 6 tl kaviaar
- 6 tl tuinkers vers
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 177.8 kcal / 744 kJ
- Protein
- 8.3 g
- Tuk
- 13.2 g
- Sacharidy
- 6.8 g
- Vláknina
- 0.5 g
- Nasycený tuk
- 6.3 g
- Sodík
- 258.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zalm mozaïek
Žádné hodnocení
Clafoutis met amarena kersen en amandelmelk
Žádné hodnocení
Fruitkroon
Žádné hodnocení
Pavlova krans met frambozencoulis, vijgen en granaatappel
6hod.
Varkensfricandeau met mosterdsaus
35min
Rode bietensalade
10min
Sabayon (Zabaglione)
15min
Eendenborst met passievrucht en bietenpuree
45min
Dipsaus van abrikozenyoghurt met curry
10min
Forelmousse
5min
Ratatouille en zeebaars met aardappelen en eieren
50min
Vitello tonnato
13hod.