Eieren met kruidensaus en Paaskoekjes

Eieren met kruidensaus en Paaskoekjes

Žádné hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 50min.
6 porties

Suroviny

Eieren
  • eieren, medium (53-63 g) koud
    6
  • water te vullen tot 1L
Paaskoekjes
  • opklopbare room, 30-40% V.G.
    100 g
  • bloem en iets meer om te bewerken
    100 g
  • bakpoeder
    ½ tl
  • komijnzaad
    ½ tl
  • zout
    ½ tl
Kruidensaus
  • verse peterselie (ong. 20 g), enkel de bladeren
    1 bos
  • verse bieslook (ong. 10 g), in ringen
    1 bos
  • crème fraîche, 15% v.g
    200 g
  • melk
    30 g
  • vers geperst citroensap
    20 g
  • agavesiroop
    10 g
  • zout
    ½ tl
  • gemalen zwarte peper
    ½ tl
  • kaviaar
    6 tl
  • tuinkers vers
    6 tl

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portie

Sodík 258.3 mg
Protein 8.3 g
Kalorie 744 kJ / 177.8 kcal
Tuk 13.2 g
Vláknina 0.5 g
Nasycený tuk 6.3 g
Sacharidy 6.8 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...