Zařízení & příslušenství
Eieren met kruidensaus en Paaskoekjes
Příprava 15min.
Celkový 50min.
6 porties
Suroviny
Eieren
-
eieren, medium (53-63 g) koud6
-
water te vullen tot 1L
Paaskoekjes
-
opklopbare room, 30-40% V.G.100 g
-
bloem en iets meer om te bewerken100 g
-
bakpoeder½ tl
-
komijnzaad½ tl
-
zout½ tl
Kruidensaus
-
verse peterselie (ong. 20 g), enkel de bladeren1 bos
-
verse bieslook (ong. 10 g), in ringen1 bos
-
crème fraîche, 15% v.g200 g
-
melk30 g
-
vers geperst citroensap20 g
-
agavesiroop10 g
-
zout½ tl
-
gemalen zwarte peper½ tl
-
kaviaar6 tl
-
tuinkers vers6 tl
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portie
Sodík
258.3 mg
Protein
8.3 g
Kalorie
744 kJ /
177.8 kcal
Tuk
13.2 g
Vláknina
0.5 g
Nasycený tuk
6.3 g
Sacharidy
6.8 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Paasrecepten
14 recepty/-ů
Benelux
Benelux
Mohlo by se vám také líbit...
Amandelbretzels
Žádné hodnocení
Sinaasappel en passievrucht Eton mess
2hod. 50min.
Vleesbouillonpasta
45min.
Vanille-ijs sandwiches
13hod. 25min.
Pikante sinaasappelchocolade op een stokje
2hod. 50min.
Rode bietensoep met kruidenknoedels
1hod. 10min.
Rode en groene kerstkoekjes
2hod. 20min.
Vruchtensaus (coulis)
10min.
Sint-jakobsschelpen met erwtenpuree
25min.
Romige tomatensoep
25min.
Paprikasoep met basilicumschuim
35min.
Romige courgettensoep
25min.