Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Eieren
- 6 eieren, medium (53-63 g), koud
- water, te vullen tot 1L
Paaskoekjes
- 100 g opklopbare room, 30-40% V.G.
- 100 g bloem, en iets meer om te bewerken
- ½ tl bakpoeder
- ½ tl komijnzaad
- ½ tl zout
Kruidensaus
- 1 bos verse peterselie (ong. 20 g), enkel de bladeren
- 1 bos verse bieslook (ong. 10 g), in ringen
- 200 g crème fraîche, 15% v.g
- 30 g melk
- 20 g vers geperst citroensap
- 10 g agavesiroop
- ½ tl zout
- ½ tl gemalen zwarte peper
- 6 tl kaviaar
- 6 tl tuinkers, vers
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 744 kJ / 177.8 kcal
- Protein
- 8.3 g
- Sacharidy
- 6.8 g
- Tuk
- 13.2 g
- Nasycený tuk
- 6.3 g
- Vláknina
- 0.5 g
- Sodík
- 258.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ciabattabroodjes
3 Std. 30 Min
Gestoomde coquilles met bloemkool en truffelpuree
35min
Forelmousse
5 Min
Boter plank met spinaziepesto
10min
Lentegroenten terrine met kervel emulsie
Keine Bewertungen
Salade met zwarte rijst, aardbeien en feta
1h
Roomkaasspread met radijsjes
5 Min
Op Italiaanse wijze gebakken zeebaars met geroosterde paprikadip en venkelsalade
40min
Kurkumapizza met ansjovis, courgettebloemen en uien
2h 15min
Linzengebraad met zoete aardappel-en knolselderpuree en broccoli
1h
Eiersalade in een knapperig Paasnestje
1h
Mousse van tonijn
10min