Zařízení & příslušenství
Rassolnik (polévka z nakládaných okurek)
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 20min.
6 porcí
Suroviny
-
200 gramů nakládaných okurek na kousky
-
100 gramů mrkve na kousky
-
100 gramů cibule na čtvrtky
-
30 gramů oleje
-
70 gramů rajčatového protlaku
-
300 gramů kuřecích srdcí
-
30 gramů krup propláchnutých
-
1000 gramů vody1000 gramů kuřecího vývaru
-
½ čajové lžičky soli
-
300 gramů brambor na kostičky (1 cm)
-
10 kuliček černého pepře
-
1 sušený bobkový list
-
10 gramů čerstvé petržele, nasekaného10 gramů čerstvého kopru nasekaného
-
60 gramů zakysané smetany na ozdobu
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
13 g
Kalorie
1137 kJ /
272 kcal
Tuk
19 g
Vláknina
2.6 g
Sacharidy
18 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Tenkrát. Dnes. Navždy.
50 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Pikantní guláš na černém pivu
Žádné hodnocení
Karamelovo-ořechový (Toffifee®) likér
20min.
Věnec s olivami, slaninou a čedarem bez lepku
1hod. 10min.
Spirulinová rýže s černými fazolemi a špenátem
Žádné hodnocení
Brokolicové muffiny se slaninou a ementálem
45min.
Rýže s chřestem, brokolicí a houbami
Žádné hodnocení
Slaný palačinkový dort s játry
Žádné hodnocení
Pečená růžičková kapusta s tahini-tvarohovým dipem
40min.
Polévka s bulgurem a červenou čočkou
50min.
Hovězí stew na pivu s knedlíky s čedarem a petrželí
1hod. 55min.
Soljanka z DDR
1hod. 30min.
Tyrolské knedlíky s čočkou
50min.