Zařízení & příslušenství
Ořechové rizoto s pečenými rajčaty
Příprava 20min.
Celkový 40min.
4 porce
Suroviny
Pečená rajčata
-
100 gramů cibule napůl
-
1 stroužek česneku
-
1 čajová lžička hnědého cukru
-
1 čajová lžička soli
-
½ čajové lžičky mletého černého pepře
-
6 větviček čerstvého tymiánu jen lístky
-
50 gramů olivového oleje
-
400 gramů cherry rajčat napůl
Ořechové rizoto a dokončení
-
80 gramů vlašských ořechů
-
1 cibule napůl
-
40 gramů olivového oleje
-
320 gramů rizoto rýže typu carnaroli nebo arborio
-
800 gramů vody
-
1 ½ kostky zeleninového bujónu (pro 0,5 l vody), veganské1 ½ vrchovaté čajové lžičky zeleninové dochucovací pasty veganské
-
½ čajové lžičky soli
-
½ čajové lžičky mletého černého pepře
-
1 čajová lžička nastrouhané citrónové kůry
-
čerstvý tymián na ozdobu
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
11 g
Kalorie
2767 kJ /
661 kcal
Tuk
36 g
Vláknina
4.4 g
Sacharidy
71 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Veganská
11 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Tagliatelle s hráškovým pestem a pošírovaným vejcem
30 Min
Kešu ořechy a zelenina s omáčkou z arašídového másla a rýží
45 Min
Rizoto s kari a mrkví
30 Min
Hráškové rizoto s pancettou
30 Min
Rizoto s paprikami a tuňákem
40 Min
Gnocchi s rajčatovou omáčkou, bazalkou a parmazánem
30 Min
Karibské kari
45 Min
Ořechová boloňská omáčka s pórkem
35 Min
Kešu pomazánka s bylinkami
8 Std. 10 Min
Středomořský zeleninový pekáč
50 Min
Musaka z červené čočky
2 Std. 20 Min
Gnocchi s avokádem
20 Min