Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pečená rajčata
- 100 gramů cibule, napůl
- 1 stroužek česneku
- 1 čajová lžička hnědého cukru
- 1 čajová lžička soli
- ½ čajové lžičky mletého černého pepře
- 6 větviček čerstvého tymiánu, jen lístky
- 50 gramů olivového oleje
- 400 gramů cherry rajčat, napůl
Ořechové rizoto a dokončení
- 80 gramů vlašských ořechů
- 1 cibule, napůl
- 40 gramů olivového oleje
- 320 gramů rizoto rýže, typu carnaroli nebo arborio
- 800 gramů vody
-
1 ½
vrchovaté čajové lžičky zeleninové dochucovací pasty, veganské
nebo 1 ½ kostky zeleninového bujónu (pro 0,5 l vody), veganského - ½ čajové lžičky soli
- ½ čajové lžičky mletého černého pepře
- 1 čajová lžička nastrouhané citrónové kůry
- čerstvý tymián na ozdobu
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 2767 kJ / 661 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 71 g
- Tuk
- 36 g
- Vláknina
- 4.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ratatouille s těstovinami - z jednoho hrnce
35 Min
Hráškové rizoto s pancettou
30 min
Rizoto s cuketou a sýrem feta
30 min
Kari s lilkem, špenátem a čočkou
25 Min
Špenátové rizoto
30 min
Rizoto s dýní a taleggiem
45 Min
Houbové rizoto s mascarpone
30 min
Penne s čočkovo-rajčatovou omáčkou - z jednoho hrnce
40 Min
Lasagne se špenátovo ricottovou náplní
1 Std. 20 Min
Těstovinový salát s fetou a olivami
1h 40min
Lilkové ragú s cizrnou
45 Min
Rizoto s krémovou rukolou
40 Min