Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 gramů směsi ovoce a zeleniny (např. 50 gramů celeru, 100 gramů červené řepy, 250 gramů karotky, 100 gramů jablka), nakrájené na kousky dle potřeby
- 20 gramů oleje
-
20
gramů octa
nebo 20 gramů citrónové šťávy -
1
čajová lžička soli
nebo 1 čajová lžička bylinkové soli - 2 špetky pepře černého, mletého
-
½
čajové lžičky cukru
nebo ½ čajové lžičky medu
- Nutriční hodnoty
- na 1 porce
- Kalorie
- 410 kJ / 98 kcal
- Protein
- 1 g
- Sacharidy
- 11 g
- Tuk
- 5 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pomerančovo-hruškový džus se skořicí
10 min
Mrkvový nápoj
5 min
Ananasový dezert ve skleničce
1h 5min
Brokolicová pomazánka
15 min
Celozrnné knedlíky s burisony
50 Min
Amarantová mouka
5 min
Kachní paštika s olivami
Žádné hodnocení
Fazolové pyré
15 min
Anglické kedgeree
45 min
Sladký restart z červené řepy
10 min
Plněné půlky brambor zapečené se sýrem
1h
Jablečný nápoj
5 min