
Zařízení & příslušenství
Zeleninovo ovocný salát
Příprava 10min
Celkový 10min
4 porce
Suroviny
-
směsi ovoce a zeleniny (např. 50 gramů celeru, 100 gramů červené řepy, 250 gramů karotky, 100 gramů jablka), nakrájené na kousky dle potřeby500 gramů
-
oleje20 gramů
-
octa20 gramů
-
soli1 čajová lžička
-
pepře černého, mletého2 špetky
-
cukru½ čajové lžičky
Nutriční hodnoty na 1 porce
Kalorie
98 kcal /
410 kJ
Protein
1 g
Tuk
5 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
4 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Úvodní kolekce
17 recept
Česká republika
Česká republika