Zařízení & příslušenství
Zeleninovo ovocný salát
Příprava 10min.
Celkový 10min.
4 porce
Suroviny
-
500 gramů směsi ovoce a zeleniny (např. 50 gramů celeru, 100 gramů červené řepy, 250 gramů karotky, 100 gramů jablka), nakrájené na kousky dle potřeby
-
20 gramů oleje
-
20 gramů citrónové šťávy20 gramů octa
-
1 čajová lžička bylinkové soli1 čajová lžička soli
-
2 špetky pepře černého, mletého
-
½ čajové lžičky medu½ čajové lžičky cukru
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porce
Protein
1 g
Kalorie
410 kJ /
98 kcal
Tuk
5 g
Vláknina
4 g
Sacharidy
11 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Úvodní kolekce
17 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Hovězí steaky v papilotě
40min.
Pomerančovo-hruškový džus se skořicí
10min.
Polévka zelená cuketová
30min.
Cuketové bábovičky
50min.
Terina z vepřového a kuřecího mletého a z kachních foie gras s chutney z portského vína
Žádné hodnocení
Mazancové těsto plněné klobásou
3hod. 40min.
Vepřové závitky s rýží
55min.
Zeleninová polévka, kuřecí prsa v balíčku se zeleninovou přílohou a vařenými vejci
1hod. 10min.
Biskupský mandlový chlebíček s olivami a sušenými rajčaty (bez laktózy)
Žádné hodnocení
Hrušky s ořechovo-sýrovou pěnou
Žádné hodnocení
Rebarborovo-perníkový koláč
1hod. 45min.
Hovězí závitky se šunkou v rajčatové omáčce
55min.