Zařízení & příslušenství
Zeleninovo ovocný salát
Příprava 10min.
Celkový 10min.
4 porce
Suroviny
-
500 gramů směsi ovoce a zeleniny (např. 50 gramů celeru, 100 gramů červené řepy, 250 gramů karotky, 100 gramů jablka), nakrájené na kousky dle potřeby
-
20 gramů oleje
-
20 gramů citrónové šťávy20 gramů octa
-
1 čajová lžička bylinkové soli1 čajová lžička soli
-
2 špetky pepře černého, mletého
-
½ čajové lžičky medu½ čajové lžičky cukru
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porce
Protein
1 g
Kalorie
410 kJ /
98 kcal
Tuk
5 g
Vláknina
4 g
Sacharidy
11 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Úvodní kolekce
17 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Tvarohová pomazánka s kuřetem
35min.
Zeleninový salát ve skleničce
20min.
Zelný salát s křenem
10min.
Hummus z červené řepy
10min.
Tousty s matjesovou pomazánkou
40min.
Kuřecí terina s klobásou a anglickou slaninou
Žádné hodnocení
Salát z krabích tyčinek a rýže
40min.
Kuře na kari s olivami
50min.
Polský domácí medový likér krupnik
25min.
Zelný salát s bylinkami
10min.
Tvarohová pomazánka s koprem
5min.
Pomazánka z čabajky nebo loveckého salámu
15min.