Okurkový salát s avokádem a křupavou cizrnou

Okurkový salát s avokádem a křupavou cizrnou

4.5 13 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 45min.
2 porce

Suroviny

  • 120 gramů konzervované bílé cizrny scezené
  • 2 polévkové lžíce uzené červené papriky
  • 1 polévková lžíce česnekového prášku
  • 1 polévková lžíce soli
  • 1 čajová lžička mletého černého pepře
  • 1 polévková lžíce sušeného oregana
  • 125 gramů avokáda
  • 50 gramů olivového oleje plus navíc na cizrnu
  • 25 gramů vody
  • 40 gramů citrónové šťávy
  • 5 gramů čerstvé petržele lístky i stonky
  • 5 gramů čerstvého koriandru lístky i stonky
  • 1 stroužek česneku
  • 240 gramů salátové okurky na kolečka
  • 50 gramů sýra feta rozdrobeného
  • čerstvé mátové lístky na ozdobu

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porci

Sodík 3918.1 mg
Protein 15.3 g
Kalorie 2260.3 kJ / 540.2 kcal
Tuk 39.6 g
Vláknina 14.8 g
Nasycený tuk 8.5 g
Sacharidy 40.2 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...