Zařízení & příslušenství
Okurkový salát s avokádem a křupavou cizrnou
Příprava 15min.
Celkový 45min.
2 porce
Suroviny
-
120 gramů konzervované bílé cizrny scezené
-
2 polévkové lžíce uzené červené papriky
-
1 polévková lžíce česnekového prášku
-
1 polévková lžíce soli
-
1 čajová lžička mletého černého pepře
-
1 polévková lžíce sušeného oregana
-
125 gramů avokáda
-
50 gramů olivového oleje plus navíc na cizrnu
-
25 gramů vody
-
40 gramů citrónové šťávy
-
5 gramů čerstvé petržele lístky i stonky
-
5 gramů čerstvého koriandru lístky i stonky
-
1 stroužek česneku
-
240 gramů salátové okurky na kolečka
-
50 gramů sýra feta rozdrobeného
-
čerstvé mátové lístky na ozdobu
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Sodík
3918.1 mg
Protein
15.3 g
Kalorie
2260.3 kJ /
540.2 kcal
Tuk
39.6 g
Vláknina
14.8 g
Nasycený tuk
8.5 g
Sacharidy
40.2 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Tandoori marináda
10min.
Turecká vejce (Cilbir) na řeckém jogurtu, servírovaná s opečeným chlebem a zeleninovým salátem
30min.
Salát s mangem, červenou čekankou a quinoou
1hod.
Nepečené tyčinky s datlemi, pekany a brusinkami
10min.
Čočkový salát s lilkem
40min.
Zapečená brokolice s rukolovým pestem a pečeným citrónem v řeckém stylu
30min.
Vepřová panenka na korejský způsob s rýžovým salátem
40min.
Pikantní telecí kousky s paprikou
Žádné hodnocení
Grilované kuře naplocho v pikantní marinádě s bramborami a koriandrovým dipem
4hod. 30min.
Brokolicový salát s goji
10min.
Low carb květákovo-kuřecí kari
45min.
Mexický quinoa salát
30min.