
Zařízení & příslušenství
Okurkový salát s avokádem a křupavou cizrnou
Příprava 15min
Celkový 45min
2 porce
Suroviny
-
konzervované bílé cizrny scezené120 gramů
-
uzené červené papriky2 polévkové lžíce
-
česnekového prášku1 polévková lžíce
-
soli1 polévková lžíce
-
mletého černého pepře1 čajová lžička
-
sušeného oregana1 polévková lžíce
-
avokáda125 gramů
-
olivového oleje plus navíc na cizrnu50 gramů
-
vody25 gramů
-
citrónové šťávy40 gramů
-
čerstvé petržele lístky i stonky5 gramů
-
čerstvého koriandru lístky i stonky5 gramů
-
stroužek česneku1
-
salátové okurky na kolečka240 gramů
-
sýra feta rozdrobeného50 gramů
-
čerstvé mátové lístky na ozdobu
Nutriční hodnoty na 1 porci
Kalorie
540.2 kcal /
2260.3 kJ
Protein
15.3 g
Tuk
39.6 g
Sacharidy
40.2 g
Vláknina
14.8 g
Nasycený tuk
8.5 g
Sodík
3918.1 mg