Okurkový salát s avokádem a křupavou cizrnou
TM6

Okurkový salát s avokádem a křupavou cizrnou

5.0 (2 hodnocení)

Suroviny

  • 120 gramů konzervované bílé cizrny, scezené
  • 2 polévkové lžíce uzené červené papriky
  • 1 polévková lžíce česnekového prášku
  • 1 polévková lžíce soli
  • 1 čajová lžička mletého černého pepře
  • 1 polévková lžíce sušeného oregana
  • 125 gramů avokáda
  • 50 gramů olivového oleje, plus navíc na cizrnu
  • 25 gramů vody
  • 40 gramů citrónové šťávy
  • 5 gramů čerstvé petržele, lístky i stonky
  • 5 gramů čerstvého koriandru, lístky i stonky
  • 1 stroužek česneku
  • 240 gramů salátové okurky, na kolečka
  • 50 gramů sýra feta, rozdrobeného
  • čerstvé mátové lístky, na ozdobu

Nutriční hodnoty
na 1 porci
Kalorie
2260.3 kJ / 540.2 kcal
Protein
15.3 g
Sacharidy
40.2 g
Tuk
39.6 g
Nasycený tuk
8.5 g
Vláknina
14.8 g
Sodík
3918.1 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty