
Zařízení & příslušenství
Lilkové ragú s cizrnou
Příprava 15min.
Celkový 45min.
4 porce
Suroviny
-
60 gramů cibule (1 malá cibule), napůl
-
2 stroužky česneku
-
20 gramů olivového oleje
-
350 gramů lilku (1 lilek), na malé kostky (cca 2 x 2 cm)
-
1 čajová lžička soli
-
1 špetka mletého černého pepře
-
1 polévková lžíce vinného octa
-
250 gramů konzervované bílé cizrny (1 plechovka), scezené
-
400 gramů sekaných rajčat v plechovce (1 plechovka)
-
1 snítka čerstvého tymiánu jen lístky
-
2 snítky hladkolisté petržele nasekané, jen lístky, plus na ozdobu
-
1 polévková lžíce hnědého cukru
Nutriční hodnoty na 1 porci
Kalorie
238 kcal /
999 kJ
Protein
7 g
Tuk
12 g
Sacharidy
27 g
Vláknina
8 g
Nasycený tuk
1.8 g
Sodík
1049 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Luštěniny
10 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se Vám také líbit...
Dýňové stew s cizrnou a kadeřavou kapustou
45min
Fazole po bretaňsku
35min
Středomořský zeleninový pekáč
50min
Zeleninové kari s rýží
1hod.
Gratinované cukety a rajčata
1hod.
Veganská žampiónová masala s chilli a kurkumou
25min
Lilkové kari s kokosovým mlékem a arašídovým máslem
30min
Kokosový Dhal
20min
Fazolový burger (veganský)
1hod. 20min
Indický čočkový dahl
30min
Kari s lilkem, špenátem a čočkou
25min
Musaka z červené čočky
2hod. 20min