
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (3 cm)
Impasto
- 2 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
-
30
g di pomodori secchi sott'olio ben sgocciolati
nebo 30 g di pomodori secchi - 130 g di acqua
- 100 g di latte
- 1 cucchiaino di zucchero
- 25 g di lievito di birra fresco sbriciolato
- 500 g di farina tipo 00
- 40 g olio di oliva + q.b.
- 1 ½ cucchiaino di sale
Uova
- 6 uova, medie (circa 60 g) fredde di frigorifero
- acqua per riempire fino a 1 l
Terminare la preparazione
- 2 cucchiai di pangrattato per spolverizzare
- 50 g di pesto rosso
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 273.9 kcal / 1146 kJ
- Protein
- 10 g
- Tuk
- 9.7 g
- Sacharidy
- 36.3 g
- Vláknina
- 2.3 g
- Nasycený tuk
- 2.3 g
- Sodík
- 235.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Burrito saluto al sole (di Sorelle Passera)
1 Std.
Olio alle erbe aromatiche
360 Std. 15 Min
Panini al cumino
16 Std. 30 Min
Panzerottini TM6
4 Std.
Salsa al prezzemolo
20 Min
Ravioli di patate e scampi allo spumante
2 Std. 20 Min
Guancette di manzo sottovuoto con purè e spinaci
12 Std. 45 Min
Tortelli di carnevale al cocco
1 Std.
Tagliatelle al vino con ragù di pecora
25 Std. 55 Min
Focaccia morbida
4 Std.
Panini della Val Venosta
15 Std. 30 Min
Stinco di maiale con patate
2 Std.