Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g de puerro
- 15 g de mantequilla
- 45 g de aceite de oliva virgen extra
- 230 g de agua
- 80 g de patata en trozos
- 1 pellizco de pimienta blanca molida
- 2 pellizcos de sal
- 18 navajas
- 65 g de nata
- 1 sobre de tinta de calamar
- 90 g de cebolleta en trozos
- 90 g de pimiento rojo en trozos
- 50 g de tallos de apio en trozos
- 4 ramitas de cilantro fresco (solo las hojas)
- 100 g de pepino pelado en trozos
- 10 g de zumo de lima
- ½ pomelo rosa (6 gajos pelados a lo vivo)
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 736 kJ / 176 kcal
- Protein
- 6.38 g
- Sacharidy
- 5.84 g
- Tuk
- 14.11 g
- Vláknina
- 1.66 g
Alternativní recepty
Crema de cangrejo
35 min
Bacalao confitado con alioli de ajo negro
30 Min
Boletus con foie en papillote
30 Min
Bloody Mary de remolacha
5min
Pintxo de polvo de queso Idiazábal
10min
Bisque de bogavante
50 min
Chupitos de emulsión de escalivada con cocochas
50 min
Carpaccio de pulpo
3h 10min
Tosta de pesto de espárragos y pistachos con ceviche de gambas
20 Min
Carpaccio de gambón y kumquat para dos
30 Min
Chipirones, morcilla y manzana
1 Std.
Mejillones con salsa de vino blanco y nata
45 Min