Ceviche de navajas con vichyssoise negra

Ceviche de navajas con vichyssoise negra

3.8 6 hodnocení
Příprava 10min
Celkový 1hod. 20min
6 raciones

Suroviny

  • de puerro
    100 g
  • de mantequilla
    15 g
  • de aceite de oliva virgen extra
    45 g
  • de agua
    230 g
  • de patata en trozos
    80 g
  • de pimienta blanca molida
    1 pellizco
  • de sal
    2 pellizcos
  • navajas
    18
  • de nata
    65 g
  • de tinta de calamar
    1 sobre
  • de cebolleta en trozos
    90 g
  • de pimiento rojo en trozos
    90 g
  • de tallos de apio en trozos
    50 g
  • de cilantro fresco (solo las hojas)
    4 ramitas
  • de pepino pelado en trozos
    100 g
  • de zumo de lima
    10 g
  • pomelo rosa (6 gajos pelados a lo vivo)
    ½

Nutriční hodnoty na 1 ración

Kalorie 176 kcal / 736 kJ
Protein 6.38 g
Tuk 14.11 g
Sacharidy 5.84 g
Vláknina 1.66 g

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...