Rassolnik (zuppa di cetriolini)

Rassolnik (zuppa di cetriolini)

5.0 6 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 20min.
6 porzioni

Suroviny

  • 200 g di cetriolini sott'aceto a pezzi
  • 100 g di carota a fette
  • 100 g di cipolla in quarti
  • 30 g di olio di oliva
  • 70 g di concentrato di pomodoro
  • 300 g cuore di carciofo sott'olio
  • 30 g di orzo perlato sciacquato
  • 1000 g di brodo di pollo
    1000 g di acqua
  • ½ cucchiaino di sale
  • 300 g di patate a cubetti (1 cm)
  • 10 grani di pepe nero
  • 1 foglia di alloro secca
  • 10 g di aneto fresco, le foglioline lavate ed asciugate
    10 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
  • 60 g di panna acida

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Protein 13 g
Kalorie 1137 kJ / 272 kcal
Tuk 19 g
Vláknina 2.6 g
Sacharidy 18 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...