Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g di cetriolini sott'aceto, a pezzi
- 100 g di carota a fette
- 100 g di cipolla in quarti
- 30 g di olio di oliva
- 70 g di concentrato di pomodoro
- 300 g cuore di carciofo sott'olio
- 30 g di orzo perlato, sciacquato
-
1000
g di brodo di pollo
nebo 1000 g di acqua - ½ cucchiaino di sale
- 300 g di patate a cubetti (1 cm)
- 10 grani di pepe nero
- 1 foglia di alloro secca
-
10
g di aneto fresco, le foglioline lavate ed asciugate
nebo 10 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate - 60 g di panna acida
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1137 kJ / 272 kcal
- Protein
- 13 g
- Sacharidy
- 18 g
- Tuk
- 19 g
- Vláknina
- 2.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zuppa di pollo, crauti e fagioli bianchi
1h
Zuppa di orzo e pollo
1h
Gemusesuppe
40min
Riso cotto dolce alle rose (Sheer berenj)
50 min
Misir wat (Stufato di lenticchie)
35min
Zuppa di patate e mais
55 Min
Agnello e melanzane alla marocchina con quinoa
1h
Zuppa di riso selvaggio e funghi con pane tostato
45min
Stufato di pollo alla senape
40min
Bundnerfleisch (zuppa d’orzo grigionese)
55 Min
Pollo arrosto con verdure
1 Std. 30 Min
Zuppa di patate e funghi
20min