Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 400 g di patate americane dolci, pelate e a pezzi
- 500 g di acqua
- 100 g di farina di riso (vedere varianti)
- ½ cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 1 cucchiaino di olio extravergine di oliva + q.b.
- 200 g di mozzarella per pizza a tocchetti
- 6 - 8 pomodorini a metà
- 8 - 10 olive denocciolate
- 1 cucchiaino di origano secco
- 10 foglie di basilico fresco
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1834.3 kJ / 438.5 kcal
- Protein
- 19.8 g
- Sacharidy
- 43.3 g
- Tuk
- 20.8 g
- Nasycený tuk
- 10 g
- Vláknina
- 4.3 g
- Sodík
- 813.8 mg
Alternativní recepty
Brownies dolci alle patate americane (vegan)
1 Std.
Arrosto di lenticchie con patate dolci e purea di sedano rapa e broccoli
1 Std.
Tortilla di patate al vapore
45 Min
Pizza fantasmagorica
3 Std. 30 Min
Mousse ricotta alle erbe e miele
10 Min
Polpettone in crosta con salsa alla zucca e cavoletti di Bruxelles (vegan)
2 Std.
Yogurt iperproteico alla vaniglia con semi di chia
12 Std. 15 Min
Polpette di grano saraceno e verdure
2 Std.
Chilli dolce
40 Min
Menù: Polpettone con funghi, fagiolini e riso di cavolfiore
45 Min
Spaghetti al forno con salsa di lenticchie
1h 30min
Lasagna erbette, ricotta e prosciutto
2 Std.