Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 70 g di olio extravergine di oliva
- 3 spicchi di aglio
- 250 g di bocconcini di carne di maiale senza nervi, a dadini (3 cm), asciugata con carta assorbente
- 250 g di cipolla, a metà
- 120 g di carota, a pezzi
- 200 g di mela acidula, pulita e sbucciata (3 cm)
- 700 g di acqua
- 200 g di lenticchie verdi secche, sciacquate e sgocciolate
- 2 cucchiaini di dado per brodo vegetale
- 2 cucchiai di aceto di mele (volitelně)
- 2 foglie di alloro secche
- 1 cucchiaino di foglioline di timo fresco + q.b. per servire
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 240 g di fagioli cannellini in scatola, sgocciolati
- 50 g di panna da cucina (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2255.9 kJ / 539.2 kcal
- Protein
- 25.7 g
- Sacharidy
- 56.8 g
- Tuk
- 24.5 g
- Nasycený tuk
- 7 g
- Vláknina
- 11.8 g
- Sodík
- 439.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pollo, cipolle e peperoni con riso
1h
Spezzatino al curry a Cottura Lenta
3h
Spezzatino di manzo danese
30min
Tagine di pollo con arance caramellate
35 Min
Gulash tirolese
1h 30min
Spezzatino di maiale, mele e cipolle
1h 30min
Cottage pie (Pasticcio di carne inglese)
1h 20 min
Goulash ungherese
1h 45min
Stufato di pollo, chorizo e ceci
1h
Pollo alla marocchina con cous cous
40min
Arrosto di maiale ripieno con porri e noci
1h 30min
Tortillas messicane con maiale
1h 20 min