Zařízení & příslušenství
Choronsaus
Příprava 5min.
Celkový 20min.
1 pot
Suroviny
-
verse dragon2 - 3 takjes
-
verse kervel2 - 3 takjes
-
tomaat (ong. 50 g)1
-
sjalot80 g
-
witte wijnazijn80 g
-
boter in stukken180 g
-
eierdooiers4
-
zout¼ - ½ tl
-
gemalen peper2 snuifjes
-
tomatenpuree (geconcentreerd)1 - 2 tl
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 pot
Sodík
1335 mg
Protein
27 g
Kalorie
7899 kJ /
1885 kcal
Tuk
195 g
Vláknina
2.8 g
Nasycený tuk
104 g
Sacharidy
10 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Indikken modus
17 recepty/-ů
Benelux
Benelux
Sauzen
14 recepty/-ů
Benelux
Benelux
Mohlo by se vám také líbit...
Sabayon (Zabaglione)
15min.
Hollandaisesaus
15min.
Champignonsaus met room en witte wijn
30min.
Steak tartaar
30min.
Eendenlever
33hod.
BBQ-saus
20min.
Gehaktballen in tomatensaus
3hod. 40min.
Hollandaisesaus met rode peper en paprika
15min.
Steak au Poivre
20min.
Hollandaisesaus
15min.
Kalfszwezerik met lente-uien
Žádné hodnocení
Bearnaisesaus
20min.