
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g d'échalotes
- 30 g de beurre coupé en morceaux
- 300 g de vin blanc sec
- 150 g de filet de lieu jaune sans peau coupé en quatre
- 200 g de filet de lieu noir sans peau coupé en quatre
- 200 g de pavés de saumon frais coupé en quatre
- 100 g de haddock coupé en quatre
- 600 g de choucroute cuite au naturel égouttée
- 250 g de crème fraîche épaisse
- 1 jaune d'œuf
- ½ c. à café de sel
- 3 pincées de poivre blanc moulu
- 10 brins de ciboulette fraîche ciselés
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 560 kcal / 2331.5 kJ
- Protein
- 33.5 g
- Tuk
- 35.3 g
- Sacharidy
- 11.5 g
- Vláknina
- 6.3 g
- Nasycený tuk
- 21.3 g
- Sodík
- 1287.3 mg
Alternativní recepty
Terrine de poisson
1hod.
Gratin d'automne au merlan, sauce citronnée
1hod. 25min
Fumet de poisson
2hod. 10min
Parmentier au céleri et au haddock
1hod. 15min
Cassolette de poissons
1hod.
Choucroute de la mer
40min
Brandade de haddock
50min
Blanquette de poisson, sauce au potimarron
45min
Choucroute de la mer
35min
Baeckeoffe aux poissons
1hod. 45min
Choucroute de la mer au beurre blanc
55min
Blanquette de saumon aux champignons des bois
50min