Gratin de poissons à la choucroute

Gratin de poissons à la choucroute

4.6 51 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 40min.
4 portions

Suroviny

  • 60 g d'échalotes
  • 30 g de beurre coupé en morceaux
  • 300 g de vin blanc sec
  • 150 g de filet de lieu jaune sans peau coupé en quatre
  • 200 g de filet de lieu noir sans peau coupé en quatre
  • 200 g de pavés de saumon frais coupé en quatre
  • 100 g de haddock coupé en quatre
  • 600 g de choucroute cuite au naturel égouttée
  • 250 g de crème fraîche épaisse
  • 1 jaune d'œuf
  • ½ c. à café de sel
  • 3 pincées de poivre blanc moulu
  • 10 brins de ciboulette fraîche ciselés

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 1287.3 mg
Protein 33.5 g
Kalorie 2331.5 kJ / 560 kcal
Tuk 35.3 g
Vláknina 6.3 g
Nasycený tuk 21.3 g
Sacharidy 11.5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...