Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g d'échalotes
- 30 g de beurre, coupé en morceaux
- 300 g de vin blanc sec
- 150 g de filet de lieu jaune sans peau, coupé en quatre
- 200 g de filet de lieu noir sans peau, coupé en quatre
- 200 g de pavés de saumon frais, coupé en quatre
- 100 g de haddock, coupé en quatre
- 600 g de choucroute cuite au naturel, égouttée
- 250 g de crème fraîche épaisse
- 1 jaune d'œuf
- ½ c. à café de sel
- 3 pincées de poivre blanc moulu
- 10 brins de ciboulette fraîche, ciselés
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2331.5 kJ / 560 kcal
- Protein
- 33.5 g
- Sacharidy
- 11.5 g
- Tuk
- 35.3 g
- Nasycený tuk
- 21.3 g
- Vláknina
- 6.3 g
- Sodík
- 1287.3 mg
Alternativní recepty
Gratin de poireau, panais et saumon
1 godz. 15 min
Crème de fruits de mer et tagliatelle de légumes
1 godz.
Dos de cabillaud sur lit de carotte et fenouil, sauce crème moutarde
1 godz.
Nage de moules, poireaux et champignons au curcuma
55 min
Choucroute de la mer
35min
Gratin de moules au curry
50min
Gratin de lieu
1h 25min
Cassoulet de la mer
50min
Salade de raie
1h 45min
Blanquette de poisson, sauce au potimarron
45min
Baeckeoffe aux poissons
1h 45min
Gratin de lieu et de poireaux au cheddar
45min