Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g d'échalotes
- 30 g de beurre, coupé en morceaux
- 300 g de vin blanc sec
- 150 g de filet de lieu jaune sans peau, coupé en quatre
- 200 g de filet de lieu noir sans peau, coupé en quatre
- 200 g de pavés de saumon frais, coupé en quatre
- 100 g de haddock, coupé en quatre
- 600 g de choucroute cuite au naturel, égouttée
- 250 g de crème fraîche épaisse
- 1 jaune d'œuf
- ½ c. à café de sel
- 3 pincées de poivre blanc moulu
- 10 brins de ciboulette fraîche, ciselés
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2331.5 kJ / 560 kcal
- Protein
- 33.5 g
- Sacharidy
- 11.5 g
- Tuk
- 35.3 g
- Nasycený tuk
- 21.3 g
- Vláknina
- 6.3 g
- Sodík
- 1287.3 mg
Alternativní recepty
Choucroute de la mer
40min
Lasagne de poireau aux moules
1 godz. 10 min
Matelote de roussette au vin rouge
1h 30min
Pressé de raie
14h
Cassoulet de la mer
50 Min
Cassolette de poissons
1h
Baeckeoffe aux poissons
1 Std. 45 Min
Choucroute de la mer
35min
Gratin de lieu
1h 25min
Choucroute de la mer au beurre blanc
55 Min
Terrine de poisson
1h
Osso-buco de cabillaud
45 Min