Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g d'échalotes
- 30 g de beurre, coupé en morceaux
- 300 g de vin blanc sec
- 150 g de filet de lieu jaune sans peau, coupé en quatre
- 200 g de filet de lieu noir sans peau, coupé en quatre
- 200 g de pavés de saumon frais, coupé en quatre
- 100 g de haddock, coupé en quatre
- 600 g de choucroute cuite au naturel, égouttée
- 250 g de crème fraîche épaisse
- 1 jaune d'œuf
- ½ c. à café de sel
- 3 pincées de poivre blanc moulu
- 10 brins de ciboulette fraîche, ciselés
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2331.5 kJ / 560 kcal
- Protein
- 33.5 g
- Sacharidy
- 11.5 g
- Tuk
- 35.3 g
- Nasycený tuk
- 21.3 g
- Vláknina
- 6.3 g
- Sodík
- 1287.3 mg
Alternativní recepty
Blanquette de poisson, sauce au potimarron
45min
Lasagnes de poisson aux champignons
1h 30min
Cassoulet de la mer
50min
Choucroute de la mer
35 Min
Légumes farcis au poisson
35 Min
Matelote de poisson au Riesling
13h
Cocotte de poisson gratinée aux champignons
1h
Gratin de lieu
1h 25min
Cassolette de poissons
1h
Choucroute de la mer
40min
Choucroute de la mer au beurre blanc
55 Min
Baeckeoffe aux poissons
1h 45 min