Pains briochés encre de seiche et pavot

Pains briochés encre de seiche et pavot

4.0 1 hodnocení
Příprava 25min.
Celkový 2hod. 55min.
4 portions

Suroviny

  • 125 g de lait et 2 c. à soupe
  • 10 g de levure boulangère fraîche émiettée
  • 250 g de farine T55, et un peu pour fariner
  • 1 c. à soupe de sucre en poudre
  • 1 jaune d'œuf
  • 8 g de sel
  • 50 g de beurre en morceaux
  • 4 g d'encre de seiche
  • 2 c. à soupe de graines de pavot

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 portion

Protein 8 g
Kalorie 1363 kJ / 325 kcal
Tuk 11 g
Sacharidy 51 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...