Kompatibilní verze
Parmentier de haricots blancs au saumon et à l'aneth
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g d'eau
- 700 g de saumon frais ou surgelé, coupé en morceaux
- 3 oignons, en morceaux
- 8 brins d'aneth frais, équeutés
- 4 c. à soupe d'huile d'olive, et un peu pour le plat
- 400 g de haricots blancs en boîte, égouttés (garder un peu de jus)
- 30 g de son d'avoine
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2385 kJ / 572 kcal
- Protein
- 46 g
- Sacharidy
- 21 g
- Tuk
- 32 g
Alternativní recepty
One pot blé au bœuf et au paprika
35 Min
Mijoté de thon aux pois chiches
40 Min
Boulettes de bœuf au curry, riz et petits pois
50 Min
Chili con carne
50 Min
Mijoté de haricots rouges au chorizo façon minestrone
25 Min
One pot à la mexicaine quinoa, poivrons et maïs
30 Min
Semoule de chou-fleur aux crevettes
15 Min
Spaghetti au poulet, sauce crémeuse aux épinards
30 Min
Parmentier de merlu, purée de courgettes et petits pois
1 Std. 35 Min
Mijoté de butternut au bœuf et aux nouilles
25 Min
Mijoté de patates douces au bœuf et aux épinards
1 Std. 40 Min
Crozets au bacon, poireau et champignons
40 Min