Gratin à la courge et au merlu, crème à la ciboulette

Gratin à la courge et au merlu, crème à la ciboulette

3.5 15 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 45min.
4 portions

Suroviny

La courge et le merlu
  • 500 g d'eau
  • 800 g de courge butternut coupée en cubes (2 cm)
  • 3 pincées de sel
  • 3 pincées de poivre moulu
  • 1 c. à soupe d'huile d'olive
  • 600 g de filets de merlu
La crème ciboulette
  • 100 g de fromage frais type Philadelphia
  • 30 g de jus de citron
  • 50 g de crème liquide 35% m.g.
  • 1 pincée de sel
  • 10 brins de ciboulette fraîche ciselés
  • 1 pincée de poivre moulu

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 613 mg
Protein 29.8 g
Kalorie 1540.3 kJ / 368.3 kcal
Tuk 17 g
Vláknina 3.8 g
Nasycený tuk 4.5 g
Sacharidy 23.3 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...