Kouign-amann à la framboise

Kouign-amann à la framboise

3.5 2 hodnocení
Příprava 30min.
Celkový 3hod.
8 portions

Suroviny

La détrempe (la veille ou au moins 2 heures à l'avance)
  • 180 g de lait
  • 10 g de levure boulangère fraîche émiettée
  • 300 g de farine de blé et un peu pour fariner
  • 30 g de sucre en poudre
Le tourage (le jour même)
  • 200 g de beurre demi-sel (en plaquette)
  • 200 g de sucre en poudre
  • 250 g de framboises fraîches

Obtížnost

obtížné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 14.3 mg
Protein 6.3 g
Kalorie 1505.5 kJ / 361 kcal
Tuk 21.4 g
Vláknina 211.5 g
Nasycený tuk 3.5 g
Sacharidy 33.3 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...