Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 oignons jaunes, coupés en morceaux
- 3 c. à soupe d'huile d'olive
- 4 poivrons, rouges et verts, épépinés et en lanières
- 4 tomates, fraîches, épépinées et coupées en morceaux
- 1 c. à soupe d'herbes de Provence déshydratées ou de thym ou d'origan
- du sel
- du poivre moulu
- 8 tranches de jambon de Bayonne
- brins de persil frais, pour le service
- tranches de pain complet, pour le service
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1130 kJ / 271 kcal
- Protein
- 14 g
- Sacharidy
- 19 g
- Tuk
- 14 g
Alternativní recepty
Petit salé aux lentilles, curry et gingembre
1 Std. 30 Min
Saucisse de Montbéliard aux lentilles vertes
55 min
Petit salé aux lentilles
55 min
Petits pois à la française
30min
Caponata sicilienne
35min
Ratatouille au chorizo
35min
Daube de l'Aubrac
17h 30min
Crumble d'endives au roquefort
1 godz. 5 min
Tian aux anchois, olives et romarin
1 Std. 20 Min
Sauté de porc au chorizo et olives vertes
2h
Osso-buco et boulgour
1 godz. 5 min
Rougail saucisse et riz
50min