Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 oignons jaunes, coupés en morceaux
- 3 c. à soupe d'huile d'olive
- 4 poivrons, rouges et verts, épépinés et en lanières
- 4 tomates, fraîches, épépinées et coupées en morceaux
- 1 c. à soupe d'herbes de Provence déshydratées ou de thym ou d'origan
- du sel
- du poivre moulu
- 8 tranches de jambon de Bayonne
- brins de persil frais, pour le service
- tranches de pain complet, pour le service
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1130 kJ / 271 kcal
- Protein
- 14 g
- Sacharidy
- 19 g
- Tuk
- 14 g
Alternativní recepty
Petit salé aux lentilles
55min
Saucisse de Montbéliard aux lentilles vertes
55min
Achards de légumes
40min
Riz pilaf aux courgettes, chèvre frais et menthe
25min
Caponata sicilienne
35min
Ratatouille au chorizo
35min
Rougail saucisse et riz
50min
Petit salé aux lentilles
1 godz. 35 min
Morue à la méditerranéenne
1h 25min
Fèves fraîches à la catalane
3h
Petits farcis provençaux aux restes de viande
1h 25min
Mijoté d'aubergines à la tomate, aux épices et au gingembre
1h 5min