
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 oignons jaunes coupés en morceaux
- 3 c. à soupe d'huile d'olive
- 4 poivrons rouges et verts, épépinés et en lanières
- 4 tomates fraîches, épépinées et coupées en morceaux
- 1 c. à soupe d'herbes de Provence déshydratées ou de thym ou d'origan
- du sel
- du poivre moulu
- 8 tranches de jambon de Bayonne
- brins de persil frais pour le service
- tranches de pain complet pour le service
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 271 kcal / 1130 kJ
- Protein
- 14 g
- Tuk
- 14 g
- Sacharidy
- 19 g
Alternativní recepty
Petit salé aux lentilles
55min
Ratatouille au chorizo
35min
Petits pois à la française
30min
Fèves fraîches à la catalane
3hod.
Ratatouille
40min
Taboulé
45min
Caponata sicilienne
35min
Mijoté d'aubergines à la tomate, aux épices et au gingembre
1hod. 5min
Seiche à la sauce tomate
1hod. 15min
Saucisse de Montbéliard aux lentilles vertes
55min
Tapenades variées
10min
Rougail saucisse et riz
50min