Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 800 g mexilhão fresco e limpo
- 3 pés de salsa, só as folhas
- 2 dentes de alho
- 1 pé de alecrim, só as folhas
- 1 chalota
- 20 g óleo de chili, mais q.b. p/ regar
-
400
g grão-de-bico cozido, escorrido, mais q.b. p/ guarnecer
nebo 200 g grão seco, demolhado durante a noite (ver dica) - 1 c. chá de sal
- 1 - 2 pitadas de paprika
- 450 g água
- Natas q.b. p/ regar
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1548 kJ / 370 kcal
- Protein
- 31.5 g
- Sacharidy
- 33.3 g
- Tuk
- 12.3 g
- Nasycený tuk
- 1.5 g
- Vláknina
- 7 g
- Sodík
- 1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Caril de línguas de bacalhau com arroz ao vapor
1h 30min
Sopa de legumes versátil
50 min
Creme de chuchu e funcho
40 min
Sopa de espargos com presunto serrano
35 min
Sopa de thenthuk
1 Std.
Sopa de legumes versátil
50 min
Peras em geleia de limão
1 Std.
Sopa marroquina de cenoura
40 min
Sopa de brócolos e queijo
40 min
Creme de abóbora com caril
35 min
Sopa 3 C's
45h
Creme de legumes com sementes de abóbora
40 min