
Kompatibilní verze
Sous-vide-Rinderfilet mit Süßkartoffelpüree und Marsala-Sauce
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1300 g Wasser
- 30 g Zitronensaft
- 4 Scheiben Rinderfilet (à ca. 200 g, 3 cm dick)
- 1 TL Salz
- 1 Schalotte (ca. 40 g), halbiert
- 70 g Butter in Stücken
- 80 g Marsala Wein
-
¼
TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
nebo ¼ Würfel Fleischbrühe (für 0,5 l) - 600 g Süßkartoffeln in Stücken (2-3 cm)
- 100 g Sahne
- 1 TL grüne Pfefferkörner, eingelegt abgetropft
- 1 - 2 EL Sojasauce
- ½ TL Ingwer, gemahlen
- ½ TL Knoblauch, gemahlen
- 1 EL Butter zum Anbraten
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 660 kcal / 2770 kJ
- Protein
- 46 g
- Tuk
- 31 g
- Sacharidy
- 39 g
- Vláknina
- 4.9 g
- Nasycený tuk
- 18 g
- Sodík
- 891 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Entenbrust mit Röstzwiebel-Knödel und Möhren
1hod. 40min
Rehrücken mit Kirsch-Walnuss-Slaw
1hod. 10min
Schweinefilet in Bacon mit Barbecue-Butter
1hod. 20min
Rinderfilet mit Kartoffelgratin und Senfbutter
1hod. 45min
Entenbrust mit grünem Spargel und Polenta
1hod. 50min
Rindersteaks (medium) mit Kräuter-Knoblauch-Butter
1hod. 25min
Rehrücken mit Kirsch-Walnuss-Slaw
1hod. 10min
Kalbsfilet sous-vide mit Apfel- und Kartoffelchips
5hod.
Roastbeef mit Kartoffelecken und Kerbelremoulade
1hod. 30min
Rinderfilet Sous-Vide für sechs
1hod. 30min
Rinderfilet mit Ofengemüse und Sauce Hollandaise
1hod. 20min
Rinderfiletsteaks Sous-Vide
1hod. 30min