
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Kräuter-Emulsion
- 150 g Geflügelfond
- 1 geh. TL Speisestärke (10 g)
- 75 g Babyspinat, frisch
- 40 g Petersilie, frisch ohne Stiele
- 1500 g Wasser
- 4 - 5 Eiswürfel
- 20 g Basilikumblätter, frisch
- 20 g Kresse
- 10 g Kerbel
- 2 weichgekochte Eier
- ¼ TL Salz
- 3 Prisen weißer Pfeffer, gemahlen
- 50 g Rapskernöl
Tatar
- 200 g Rindfleisch aus der Hüfte, in Würfeln (2 cm), kurz angefroren
- 35 g Rapskernöl
- ¼ TL Salz
- 3 Prisen Pfeffer, frisch gemahlen
- 3 Spritzer Tabasco
- 1 TL Zitronensaft, frisch gepresst
- 2 EL Schnittlauch, frisch in sehr feinen Röllchen
Wurzelgemüse und Anrichten
- 500 g Wasser
- ½ TL Salz
- 2 Möhren (à ca. 80 g), am besten eine gelbe und eine violette Möhre
- 2 - 3 Eiswürfel
- 2 EL Rapskernöl
- 1 Scheibe Pumpernickel trocken, geviertelt
- Kresse
- gemischte Kräuter, frisch
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 362 kcal / 1517 kJ
- Protein
- 17 g
- Tuk
- 26 g
- Sacharidy
- 13 g
- Vláknina
- 3.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rindertatar mit Kapern und Aioli
1hod. 25min
Lachstatar mit Orange und Apfel
2hod. 15min
Putello Tonnato
4hod.
Exotische Cocktailsauce mit Frutti di Mare
20min
Limettenpappardelle mit Gambas
1hod. 20min
Rindfleisch-Tatar
30min
Rindercarpaccio mit Thunfisch-Limetten-Creme
9hod.
Sashimi vom Thunfisch mit Limetten-Sesam-Vinaigrette
20min
Limettensorbet mit Gin
3hod. 45min
Tatar
10min
Thunfischtatar mit Avocadocreme
20min
Vitello Tonnato
48hod.