Marokkanische Harira

Marokkanische Harira

4.2 405 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 1hod.
4 Portionen

Suroviny

  • Karotten (ca. 150 g), in Stücken
    2
  • Stangensellerie (ca. 100 g), in Stücken
    2 Stück
  • rote Zwiebel (ca. 80 g), halbiert
    1
  • Olivenöl
    20 g
  • Knoblauchzehen in Scheiben
    2
  • Salz
    1 TL
  • Koriander, gemahlen
    1 gestr. TL
  • Kreuzkümmel, gemahlen
    1 gestr. TL
  • Zimt, gemahlen
    1 gestr. TL
  • Chiliflocken, getrocknet (Pul-Biber), nach gewünschter Schärfe
    ½ - 1 gestr. TL
  • stückige Tomaten, aus der Dose
    400 g
  • Wasser
    500 g
  • Kirschtomaten
    100 g
  • Orzo-Nudeln (kleine Nudeln in Reisform)
    50 g
  • Kichererbsen, gegart abgetropft
    250 g
  • Zitronensaft
    20 - 30 g
  • frische Petersilie fein geschnitten
    3 EL
  • frischer Koriander fein geschnitten
    3 EL

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 Portion

Sodík 512 mg
Protein 9 g
Kalorie 958 kJ / 229 kcal
Tuk 8 g
Vláknina 8.7 g
Nasycený tuk 1.2 g
Sacharidy 30 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...