
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 Karotten (ca. 150 g), in Stücken
- 2 Stück Stangensellerie (ca. 100 g), in Stücken
- 1 rote Zwiebel (ca. 80 g), halbiert
- 20 g Olivenöl
- 2 Knoblauchzehen in Scheiben
- 1 TL Salz
- 1 gestr. TL Koriander, gemahlen
- 1 gestr. TL Kreuzkümmel, gemahlen
- 1 gestr. TL Zimt, gemahlen
- ½ - 1 gestr. TL Chiliflocken, getrocknet (Pul-Biber), nach gewünschter Schärfe
- 400 g stückige Tomaten, aus der Dose
- 500 g Wasser
- 100 g Kirschtomaten
- 50 g Orzo-Nudeln (kleine Nudeln in Reisform)
- 250 g Kichererbsen, gegart abgetropft
- 20 - 30 g Zitronensaft
- 3 EL frische Petersilie fein geschnitten
- 3 EL frischer Koriander fein geschnitten
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 229 kcal / 958 kJ
- Protein
- 9 g
- Tuk
- 8 g
- Sacharidy
- 30 g
- Vláknina
- 8.7 g
- Nasycený tuk
- 1.2 g
- Sodík
- 512 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rote-Linsen-Bulgur-Suppe
1hod. 10min
Orientalische Linsensuppe
30min
Pesto-Bohnen-Eintopf mit Nudeln
50min
Dal Makhani
1hod. 15min
Marokkanische Harira-Suppe mit Hähnchen
55min
Gemüse-Kichererbsen-Tajine
50min
Persisches Pilaw mit Masala-Joghurt
30min
Auberginen-Linsen-Curry
30min
Auberginen-Tomaten-Curry
30min
Bohnen "bretonische Art" (Eintopf)
35min
Orientalischer Linseneintopf
35min
Ezogelin Çorbası - Rote Linsensuppe
1hod. 5min