Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
檸檬荷蘭醬
- 15 克 水
- 30 克 檸檬汁
- 225 克 無鹽奶油 ,切小塊
- 4 顆 蛋黃 (大型雞蛋)
- ½ 茶匙 鹽 ,依個人口味調整
- 1 小撮 黑胡椒粉 ,依個人口味調整
鮭魚、蘆筍和香米飯
-
30
克 新鮮香菜葉
nebo 30 克 新鮮巴西利葉 - 1 顆 檸檬皮屑 ,避免取用白色橘絡
- 285 克 泰國香米
- 1000 克 水
- 1 茶匙 洋蔥粉
- ½ 茶匙 大蒜粉
- ½ 茶匙 鹽 ,依個人口味調整
-
340
克 綠蘆筍
nebo 340 克 綠花椰菜,切小朵 - 450 克 新鮮鮭魚肉片 ,去皮 (約3公分厚)
- 鹽 ,依個人口味調整
- 黑胡椒粉 ,依個人口味調整
- 1 大匙 檸檬汁
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 3778 kJ / 903 kcal
- Protein
- 33 g
- Sacharidy
- 62 g
- Tuk
- 58 g
- Nasycený tuk
- 32 g
- Vláknina
- 1 g
- Sodík
- 672 mg