焗烤鱈魚

焗烤鱈魚

Žádné hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 50min.
6 人份

Suroviny

麵包屑
  • 乾硬的隔夜麵包 切成小塊
    50 克
鱈魚
  • 隔夜麵包 切小塊
    100 克
  • 牛奶
    100 克
  • 橄欖油
    50 克
  • 洋蔥 對切
    200 克
  • 蒜頭
    2 粒
  • 紅蘿蔔 切小塊
    300 克
  • 鹽漬鱈魚,預先浸泡去除鹽份 剝碎
    400 克
  • 1 小撮
  • 胡椒粉
    1 小撮
白醬
  • 牛奶
    300 克
  • 麵粉
    60 克
  • 無鹽奶油
    30 克
  • ½ 茶匙
  • 胡椒粉
    1 小撮
  • 豆蔻粉
    1 小撮
  • 鮮奶油
    200 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 19 g
Kalorie 1761 kJ / 421 kcal
Tuk 26 g
Vláknina 3 g
Sacharidy 29 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...