Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 gousse d'ail
- 1 oignon, coupé en deux
- 300 g d'eau
- 120 g de moutarde à l'ancienne
- 1 c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 400 g de pommes de terre, coupées en rondelles
- 2 maquereaux frais entiers, levés en filets par votre poissonnier
- 50 g de crème fraîche épaisse, 15% m.g.
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1467 kJ / 351 kcal
- Protein
- 22.8 g
- Sacharidy
- 22 g
- Tuk
- 18.5 g
- Vláknina
- 2.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Merlu à la galicienne
45min
Lotte à la provençale
50min
Salade de hareng fumé aux pommes de terre et pistaches
40min
Maquereaux au vin blanc
3h 30min
Salade de raie aux agrumes, câpres et croûtons
1 godz. 5 min
Mijoté de thon aux pommes de terre
55min
Filets de maquereau à la moutarde et légumes d’hiver
35 Min
Papillotes de maquereau à la moutarde
25 min
Choucroute de la mer
40min
Raie aux épinards crémeux, pommes de terre au curry
1h 15 min
Raie aux câpres
45min
Osso-buco de lotte
45min