Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g d'amandes émondées, non salées
La farce duxelles
- 20 g de beurre
- 30 g d'huile d'olive
- 60 g d'échalotes
- 700 g de champignons de Paris frais, brossés et nettoyés (pieds et chapeaux séparés)
- 1 gousse d'ail
- 1 œuf
- 10 g de persil frais, équeuté
- 1 pincée de noix de muscade fraîchement râpée
- 1 c. à café rase de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 400 g d'eau
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 893 kJ / 216 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 2 g
- Tuk
- 19 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pannacotta de bisque de homard aux pinces de crabe
2h 20 min.
Citrons farcis au thon
15min
Verrines bretonnes au lait ribot
30min
Eclairs saumon-Passion
2u.
Champignons farcis
45min
Rillettes de canard et bavarois à la courge
13h
Bouchées boudin-pomme
1u. 30min
Tuiles aux crevettes
40min
Chou farci aux champignons et sauce aux cèpes
1u. 30min
Tatin d'endives
1 Std. 20 Min
Gougères aux champignons de Paris
1u. 30min
Chou-fleur en soufflé
55min