Kompatibilní verze
Magret de canard aux châtaignes, sauce aux airelles
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g de miel
- 40 g de vinaigre de framboise
- 3 magrets de canard, avec la peau, parés
- 4 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 4 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 100 g d'airelles, surgelées ou en conserve
- 100 g d'eau
- 1 c. à café de fond de veau déshydraté
- 1000 g châtaignes cuites et pelées
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1250 kJ / 299 kcal
- Protein
- 20 g
- Sacharidy
- 35 g
- Tuk
- 9 g
Alternativní recepty
Lapin au cidre et purée céleri-pomme
1h 10 min
Papillote de canard au miel et aux poires
1h
Sucré salé de porc aux figues
13u.
Mignons de porc à l'époisses
1h 15 min
Filet mignon patate douce et mangue
50 min
Aiguillettes de canard, curry et ananas
25 min
Magret de canard à la myrtille
1h 10 min
Magret de canard et sa sauce vin et chocolat
40 min
Poulet aux pêches jaunes
30 min
Filet de veau aux mirabelles
50 min
Filet mignon de veau à la framboise, mousseline de céleri rave.
45 min
Filet mignon aux cèpes et châtaignes
45 min