Kompatibilní verze
Verrine aux chèvre frais, noix, saumon fumé et cerises
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g de noix décortiquées
- 150 g de fromage de chèvre frais, type Petit Billy, très froid
- 100 g de crème liquide 30-40% m.g., très froide
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 200 g de cerises, dénoyautées
- 1 tranche de saumon fumé, coupée en lanières
- pousses d'herbes aromatiques fraîches
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 809.3 kJ / 195 kcal
- Protein
- 6.5 g
- Sacharidy
- 7.3 g
- Tuk
- 15.7 g
- Vláknina
- 1.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pannacotta aux œufs de saumon
3ωρ.
Pannacottas langoustines et pamplemousse
3h 25min
Tiramisu, avocat et œufs de saumon
1h 30min
Mousse au roquefort, poire et gingembre
2 Std. 20 Min
Bouchées aux saint-jacques
25 Min
Foie gras en pannacotta et compotée figue-pomme
2h 35 min
Verrines de betterave au crabe
15min
Verrine aux trois poivrons
55min
Cheesecake au saumon
4 Std.
Verrine saumon-endive
10 Min
Mousse de saumon fumé, crémeux d'avocat
1h 35min
Verrine saumon, crevette, avocat et fromage frais
10 Min