Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 110 g d'oignons, coupés en deux
- 2 gousses d'ail, coupées en deux
- 40 g de graisse de canard
- ½ chou nouveau, coupé en morceaux
- 3 carottes, coupées en tronçons
- 4 pommes de terre, moyennes
- 2 navets
- 4 manchons de canard, confits et dégraissés
- 950 g d'eau
- 300 g de jambon espagnol (en talon) ou de ventrèche
- 1 bouquet garni
- 1 c. à café de gros sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 250 g de haricots blancs, tarbais, déjà cuits (en bocal, par exemple)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 3377 kJ / 807 kcal
- Protein
- 67 g
- Sacharidy
- 45.8 g
- Tuk
- 37.3 g
- Vláknina
- 14 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pot-au-feu madrilène
2 Std. 20 Min
Petits pois à la française
45min
Petit salé aux lentilles
45min
Piquillos à la morue
1h 30min
Colombo de porc
1h 15min
Axoa d'agneau
55min
Lapin marengo
1h
Poule au pot béarnaise
2 Std. 15 Min
Garbure du Béarn
1h 10min
Cassoulet au confit de canard
1h 10min
Brandade de morue
24h 35min
Osso-buco
1h 20 phút