Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 110 g d'oignons, coupés en deux
- 2 gousses d'ail, coupées en deux
- 40 g de graisse de canard
- ½ chou nouveau, coupé en morceaux
- 3 carottes, coupées en tronçons
- 4 pommes de terre, moyennes
- 2 navets
- 4 manchons de canard, confits et dégraissés
- 950 g d'eau
- 300 g de jambon espagnol (en talon) ou de ventrèche
- 1 bouquet garni
- 1 c. à café de gros sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 250 g de haricots blancs, tarbais, déjà cuits (en bocal, par exemple)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 3377 kJ / 807 kcal
- Protein
- 67 g
- Sacharidy
- 45.8 g
- Tuk
- 37.3 g
- Vláknina
- 14 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Navarin d'agneau
1h 15min
Lapin à la moutarde
1u.
Tourin à l'ail
25min
Cassoulet au confit de canard
1h 10min
Garbure du Béarn
1h 10min
La soupe aux choux... ça sent le jardin !
1 Std. 5 Min
Pintade au chou
1h 10min
Poule au pot béarnaise
2h 15min
Petit salé aux lentilles
45 min
Estouffat toulousain
2u.
Brandade de morue
24 Std. 35 Min
Axoa d'agneau
55min