
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 110 g d'oignons coupés en deux
- 2 gousses d'ail coupées en deux
- 40 g de graisse de canard
- ½ chou nouveau, coupé en morceaux
- 3 carottes coupées en tronçons
- 4 pommes de terre moyennes
- 2 navets
- 4 manchons de canard confits et dégraissés
- 950 g d'eau
- 300 g de jambon espagnol (en talon) ou de ventrèche
- 1 bouquet garni
- 1 c. à café de gros sel à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
- 250 g de haricots blancs tarbais, déjà cuits (en bocal, par exemple)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 807 kcal / 3377 kJ
- Protein
- 67 g
- Tuk
- 37.3 g
- Sacharidy
- 45.8 g
- Vláknina
- 14 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Osso-buco
1hod. 20min
Garbure du Béarn
1hod. 10min
Aillade de veau
1hod. 30min
Farci charentais
2hod.
Paupiettes d'agneau
1hod. 30min
Cotriade
1hod.
Poule au pot béarnaise
2hod. 15min
Estouffat toulousain
2hod.
Axoa d'agneau
55min
Pintade au chou
1hod. 10min
Tourin à l'ail
25min
Cassoulet au confit de canard
1hod. 10min