Kompatibilní verze
Duas sopas frias: Espargos e ervilhas & beterraba e tomate
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g alho-francês cortado em pedaços
- 2 dentes de alho
- 165 g azeite
- 55 g sumo de limão (1 unid. aprox.)
- 200 g maçã Granny Smith cortada em cubos pequenos
- 250 g pepino cortado em cubos pequenos
-
100
g iogurte grego natural
nebo 100 g iogurte natural - 2 - 2 ½ c. chá de sal
- 2 pitadas de pimenta
- 3 pés de hortelã, só as folhas
- ½ laranja (raspa e sumo)
- 15 g mel
- 10 g salsa
- ¾ malagueta
-
300
g espargos verdes
nebo 300 g espargos brancos - 400 g ervilhas descongeladas
-
600
g caldo de legumes líquido caseiro
nebo 600 g água com 1 cubo de caldo de legumes esfarelado - 300 g beterraba cozida cortada em pedaços
- 500 g tomate maduro cortado em pedaços
- 100 g pimento vermelho cortado em pedaços
- 5 g hortelã, só as folhas
- 150 g água
- 150 g espinafres baby frescos
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 918.3 kJ / 219.5 kcal
- Protein
- 4.9 g
- Sacharidy
- 19.5 g
- Tuk
- 14.7 g
- Nasycený tuk
- 2.2 g
- Vláknina
- 4.9 g
- Sodík
- 456.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Chutney picante de manga e malagueta
45min
Chutney de cebola roxa
24h
Brunch espanhol
1h 15min
Risoto de beterraba
30 Min
Quiche de húmus com tomate
30 Min
Coulis de fruta
10 Min
Pesto de beterraba assada com amêndoa
30 Min
Queijo ricota
8h 20min
Sopa fria de melão com presunto
10 Min
Sopa fria de tomate e pêssego
40min
Bruschettas de tomate e ricota
25 Min
Risoto de limão e rosmaninho com ovo escalfado
45min