Kompatibilní verze
Duas sopas frias: Espargos e ervilhas & beterraba e tomate
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g alho-francês cortado em pedaços
- 2 dentes de alho
- 165 g azeite
- 55 g sumo de limão (1 unid. aprox.)
- 200 g maçã Granny Smith cortada em cubos pequenos
- 250 g pepino cortado em cubos pequenos
-
100
g iogurte grego natural
nebo 100 g iogurte natural - 2 - 2 ½ c. chá de sal
- 2 pitadas de pimenta
- 3 pés de hortelã, só as folhas
- ½ laranja (raspa e sumo)
- 15 g mel
- 10 g salsa
- ¾ malagueta
-
300
g espargos verdes
nebo 300 g espargos brancos - 400 g ervilhas descongeladas
-
600
g caldo de legumes líquido caseiro
nebo 600 g água com 1 cubo de caldo de legumes esfarelado - 300 g beterraba cozida cortada em pedaços
- 500 g tomate maduro cortado em pedaços
- 100 g pimento vermelho cortado em pedaços
- 5 g hortelã, só as folhas
- 150 g água
- 150 g espinafres baby frescos
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 918.3 kJ / 219.5 kcal
- Protein
- 4.9 g
- Sacharidy
- 19.5 g
- Tuk
- 14.7 g
- Nasycený tuk
- 2.2 g
- Vláknina
- 4.9 g
- Sodík
- 456.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Linguine com pesto de tomate e amêndoa
25 Min
Curgetes recheadas com arroz e carne
1 godz. 5 min
Salmão thai com puré de edamame
1 Std. 20 Min
Gaspacho de pepino e rúcula com cornichons e hortelã
10 Min
Creme de tupinambo, nabo e mexilhão
55 min
Gaspacho de tomate e melancia
5 Min
Lassi
5 Min
Sopa ácida picante
4 Std. 45 Min
Galette de ratatouille - TM6
1 Std. 30 Min
Creme de curgete e manjericão
25 Min
Bucatini de beterraba e feta
25 Min
Molho pesto
5 Min