Glace au caramel au beurre salé

4.6 109 hodnocení
Příprava 25min.
Celkový 14hod.
8 portions

Suroviny

La sauce caramel au beurre salé
  • 250 g de sucre en poudre
    250 g de sucre roux
  • 200 g de crème liquide, 30% m.g. min.
  • 30 g de beurre doux froid et si possible en un seul morceau (60 x 40 x 10 mm env.)
  • 1030 g d'eau
  • 1 c. à café de jus de citron
  • 1 c. à café de sel
  • 50 g de vinaigre
La glace
  • ½ gousse de vanille égrainée
  • 600 g de lait entier
  • 200 g de crème liquide, 30% m.g. min.
  • 30 g de sucre en poudre
  • 6 jaunes d'œufs

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 358.4 mg
Protein 5.2 g
Kalorie 1756.3 kJ / 419.8 kcal
Tuk 27.1 g
Vláknina 0 g
Nasycený tuk 15.4 g
Sacharidy 40.3 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...