Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g de chair de courge butternut, détaillée en cubes
- 500 g d'eau
- 120 g d'oignons, coupés en deux
- 1 c. à café bombée de curcuma en poudre
- 25 g d'huile d'olive
- ½ c. à café de sel
- 4 pincées de poivre moulu
- 8 tranches fines de viande des Grisons
- 20 g de cerneaux de noix concassés
- 5 brins de coriandre fraîche, équeutés
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1059.5 kJ / 254.5 kcal
- Protein
- 9.3 g
- Sacharidy
- 29.8 g
- Tuk
- 10.8 g
- Nasycený tuk
- 1.5 g
- Vláknina
- 5.5 g
- Sodík
- 479.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crozets au bacon, poireau et champignons
40min
Rösti de patates douces, bacon grillé et sauce aux herbes
30min
Mijoté de butternut au bœuf et aux nouilles
25min
One pot orecchiette jambon cru, chèvre et épinards
25min
Clafoutis salé aux fèves, bacon et feta
1 godz. 15 min
Flan de poireau et pancetta
35min
Parmentier de haricots blancs au saumon et à l'aneth
50min
Œufs cocotte à la mimolette et aux champignons
35min
Filet mignon aux pruneaux et tagliatelles de légumes
1 godz. 10 min
Parmentier de merlu, purée de courgettes et petits pois
1 godz. 35 min
Couscous de brocoli, poulet au yaourt et au curry
40min
Crumble de légumes d'été, filet de bacon et parmesan
50min