
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g de chair de courge butternut détaillée en cubes
- 500 g d'eau
- 120 g d'oignons coupés en deux
- 1 c. à café bombée de curcuma en poudre
- 25 g d'huile d'olive
- ½ c. à café de sel
- 4 pincées de poivre moulu
- 8 tranches fines de viande des Grisons
- 20 g de cerneaux de noix concassés
- 5 brins de coriandre fraîche équeutés
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 254.5 kcal / 1059.5 kJ
- Protein
- 9.3 g
- Tuk
- 10.8 g
- Sacharidy
- 29.8 g
- Vláknina
- 5.5 g
- Nasycený tuk
- 1.5 g
- Sodík
- 479.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gaufre de pomme de terre, viande des Grisons et crème ciboulette
40min
Clafoutis salé aux fèves, bacon et feta
1hod. 15min
Tartine petits pois, feta et herbes fraîches
20min
Crumble de truite fumée aux herbes
25min
Crumble à la courge butternut et au comté
1hod. 10min
Quiche de magret de canard aux oignons et pommes
1hod. 10min
Salade de pois cassés, mimolette, radis, agrume et noisettes
1hod. 45min
Poitrine de porc, chorizo et purée de maïs
30min
Roulés de dinde à la pancetta, épinards et sauce aux herbes
50min
Risotto aux carottes et bleu de Gex
30min
Risotto au bacon et aux champignons de Paris
40min
Crozets au bacon, poireau et champignons
40min