Viande des Grisons, butternut au curcuma

Viande des Grisons, butternut au curcuma

3.7 36 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 45min.
4 portions

Suroviny

  • 1000 g de chair de courge butternut détaillée en cubes
  • 500 g d'eau
  • 120 g d'oignons coupés en deux
  • 1 c. à café bombée de curcuma en poudre
  • 25 g d'huile d'olive
  • ½ c. à café de sel
  • 4 pincées de poivre moulu
  • 8 tranches fines de viande des Grisons
  • 20 g de cerneaux de noix concassés
  • 5 brins de coriandre fraîche équeutés

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 479.8 mg
Protein 9.3 g
Kalorie 1059.5 kJ / 254.5 kcal
Tuk 10.8 g
Vláknina 5.5 g
Nasycený tuk 1.5 g
Sacharidy 29.8 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...