Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g de chair de courge butternut, détaillée en cubes
- 500 g d'eau
- 120 g d'oignons, coupés en deux
- 1 c. à café bombée de curcuma en poudre
- 25 g d'huile d'olive
- ½ c. à café de sel
- 4 pincées de poivre moulu
- 8 tranches fines de viande des Grisons
- 20 g de cerneaux de noix concassés
- 5 brins de coriandre fraîche, équeutés
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1059.5 kJ / 254.5 kcal
- Protein
- 9.3 g
- Sacharidy
- 29.8 g
- Tuk
- 10.8 g
- Nasycený tuk
- 1.5 g
- Vláknina
- 5.5 g
- Sodík
- 479.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Papillote de poulet au citron, boulgour au poireau
25 Min
Flans aux petits pois et au chèvre frais
1 Std. 35 Min
One pot pasta au poulet, citron, basilic et ricotta
30 Min
Rösti de patates douces, bacon grillé et sauce aux herbes
30 Min
Crème d’avocat au basilic, spaghetti complets
20 min
Patates douces farcies au maïs, poivron et cheddar
1 Std. 5 Min
Crumble de truite fumée aux herbes
25 Min
Minimuffins de butternut au comté
30 Min
Tartine petits pois, feta et herbes fraîches
20 min
Flan de poireau et pancetta
35 Min
Flans vapeur aux épinards
40 Min
Poulet au quatre-épices, purée de butternut au gorgonzola
30 Min