Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pangrattato
- 50 g di pane secco a pezzi
Baccalà
- 100 g di pane secco
- 100 g di latte
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di cipolla a metà
- 2 spicchi di aglio
- 300 g di carote a pezzi
- 400 g di baccalà ammollato e dissalato
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe macinato
Besciamella
- 300 g di latte
- 60 g di farina
- 30 g di burro
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe macinato
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 200 g di panna fresca liquida
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1761 kJ / 421 kcal
- Protein
- 19 g
- Sacharidy
- 29 g
- Tuk
- 26 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Migliaccio
1 Std. 30 Min
Zuppa di baccalà alle cipolle
35min
Baccalà ricco della Vigilia (TM6)
1 Std.
Baccalà alla livornese
35min
Baccalà con spinaci gratinato e crema di zucchine e carote
1 Std.
Sformatini al cotechino
30 Min
Pasticcio di baccalà
1 Std. 30 Min
Zuppa di crostacei e seppie
1 Std.
Baccalà alla portoghese
1 Std. 10 Min
Tegamini di cipolle e alici
1 Std.
Baccalà in umido (Ghiotta di Natale)
1 Std. 10 Min
Bicchierini di gamberi in salsa cocktail
1 Std.