Italian sausages

Italian sausages

4.4 8 hodnocení
Příprava 30min.
Celkový 40min.
10 portions

Suroviny

  • sea salt to taste
    20 - 25 g
  • mixed spice
    1 tsp
  • ground nutmeg
    ¼ tsp
  • ground cloves
    ¼ tsp
  • ground cinnamon
    ⅛ tsp
  • ground coriander
    ⅛ tsp
  • dried chilli flakes to taste
    3 - 6 tsp
  • white wine
    100 g
  • boneless pork shoulder skin removed but fat retained, cut into pieces (3 cm), partially frozen
    2000 g
  • garlic cloves
    2
  • sausage casings (see Tips)

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 1003.1 mg
Protein 34.6 g
Kalorie 2027.2 kJ / 484.5 kcal
Tuk 36.2 g
Vláknina 0.3 g
Nasycený tuk 12.5 g
Sacharidy 1.1 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...