
Zařízení & příslušenství
Italian sausages
Příprava 30min
Celkový 40min
10 portions
Suroviny
-
sea salt to taste20 - 25 g
-
mixed spice1 tsp
-
ground nutmeg¼ tsp
-
ground cloves¼ tsp
-
ground cinnamon⅛ tsp
-
ground coriander⅛ tsp
-
dried chilli flakes to taste3 - 6 tsp
-
white wine100 g
-
boneless pork shoulder skin removed but fat retained, cut into pieces (3 cm), partially frozen2000 g
-
garlic cloves2
-
sausage casings (see Tips)
Nutriční hodnoty na 1 portion
Kalorie
484.5 kcal /
2027.2 kJ
Protein
34.6 g
Tuk
36.2 g
Sacharidy
1.1 g
Vláknina
0.3 g
Nasycený tuk
12.5 g
Sodík
1003.1 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Homemade sausages
7 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland