
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 - 25 g sea salt to taste
- 1 tsp mixed spice
- ¼ tsp ground nutmeg
- ¼ tsp ground cloves
- ⅛ tsp ground cinnamon
- ⅛ tsp ground coriander
- 3 - 6 tsp dried chilli flakes to taste
- 100 g white wine
- 2000 g boneless pork shoulder skin removed but fat retained, cut into pieces (3 cm), partially frozen
- 2 garlic cloves
- sausage casings (see Tips)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 484.5 kcal / 2027.2 kJ
- Protein
- 34.6 g
- Tuk
- 36.2 g
- Sacharidy
- 1.1 g
- Vláknina
- 0.3 g
- Nasycený tuk
- 12.5 g
- Sodík
- 1003.1 mg
Alternativní recepty
Spiralized Carrot and Apple Salad with Feta Cheese and Nuts
Žádné hodnocení
Japanese crab salad (kani salad) (Thermomix® Cutter)
15min
Pineapple curd (TM6)
20min
Chicken and caramelised onion sausages
1hod. 5min
Dave Barbaro's spiced pork sausages
40min
Baguettes
3hod. 45min
Homemade sausages
1hod. 40min
Hazelnut Milk (Metric)
15min
Tangzhong milk bread
2hod. 45min
Rye sourdough starter powder
24hod. 10min
Boerewors
40min
Brioche buns baked in a cast iron pot
2hod.