Zařízení & příslušenství
Italian sausages
Příprava 30min.
Celkový 40min.
10 portions
Suroviny
-
sea salt to taste20 - 25 g
-
mixed spice1 tsp
-
ground nutmeg¼ tsp
-
ground cloves¼ tsp
-
ground cinnamon⅛ tsp
-
ground coriander⅛ tsp
-
dried chilli flakes to taste3 - 6 tsp
-
white wine100 g
-
boneless pork shoulder skin removed but fat retained, cut into pieces (3 cm), partially frozen2000 g
-
garlic cloves2
-
sausage casings (see Tips)
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
1003.1 mg
Protein
34.6 g
Kalorie
2027.2 kJ /
484.5 kcal
Tuk
36.2 g
Vláknina
0.3 g
Nasycený tuk
12.5 g
Sacharidy
1.1 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Homemade sausages
7 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland
Mohlo by se vám také líbit...
Liquorice ice cream with blackberries (George Calombaris)
24hod. 25min.
Gail Kordic's Caramel oranges with sabayon (TM6)
50min.
Gluten Free Spiralized Raw Apple Tarts
Žádné hodnocení
Hazelnut chocolate spread
25min.
Sour Plum Sauce
55min.
Sous vide asparagus with poached eggs (TM5)
1hod. 5min.
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2hod. 20min.
Browned eschalots (250-350 g)
25min.
Rare beef steak with herb garlic butter
2hod. 15min.
Lollipops
40min.
DIY chocolate truffles
3hod. 40min.
Harlequin custard
10min.