Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 - 25 g sea salt, to taste
- 1 tsp mixed spice
- ¼ tsp ground nutmeg
- ¼ tsp ground cloves
- ⅛ tsp ground cinnamon
- ⅛ tsp ground coriander
- 3 - 6 tsp dried chilli flakes, to taste
- 100 g white wine
- 2000 g boneless pork shoulder, skin removed but fat retained, cut into pieces (3 cm), partially frozen
- 2 garlic cloves
- sausage casings (see Tips)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2027.2 kJ / 484.5 kcal
- Protein
- 34.6 g
- Sacharidy
- 1.1 g
- Tuk
- 36.2 g
- Nasycený tuk
- 12.5 g
- Vláknina
- 0.3 g
- Sodík
- 1003.1 mg
Alternativní recepty
Tarte flambee with onions (Thermomix® Cutter, TM6)
1h
Dave Barbaro's spiced pork sausages
40 min
Baguettes
3h 45min
Almond chocolate mousse
35 min
Homemade sausages
1 Std. 40 Min
Cheesy pull-apart garlic bread
1h
Sous vide salmon with avocado cream (TM5)
1h 5 min
Cassava Cake
1h 20 min
Chicken and caramelised onion sausages
1h 5 min
Tiger rolls
2u. 50min
Keto lemon curd
10min
Tempered chocolate
40 min