Zařízení & příslušenství
Quinoa tabouli
Příprava 10min.
Celkový 12hod. 40min.
4 portions
Suroviny
-
white quinoa100 g
-
water plus extra for soaking700 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only60 g
-
fresh mint leaves only60 g
-
lemon zested and juiced (approx. 20 g juice)½
-
red onion cut into pieces50 g
-
shelled unsalted pistachio nuts80 g
-
plum tomatoes deseeded and finely diced4
-
extra virgin olive oil1 tbsp
-
salt to taste1 pinch
-
ground black pepper to taste1 pinch
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
131.7 mg
Protein
7.2 g
Kalorie
993.3 kJ /
236.5 kcal
Tuk
15.7 g
Vláknina
6.5 g
Nasycený tuk
1.9 g
Sacharidy
13.8 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Focus on quinoa
7 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland
Mohlo by se vám také líbit...
Mixed grain salad with lemon and honey dressing
55min.
Colourful quinoa salad
40min.
Peanut and soba noodle slaw
20min.
Hommus
15min.
Guacamole
10min.
Basil pesto
10min.
Traditional hommus
25hod. 5min.
Lentil and mint salad
3hod. 55min.
Fresh fennel salad
10min.
Cypriot grain salad
45min.
Quinoa with mixed greens and yoghurt dressing
35min.
Falafel with beetroot hommus
20min.