
Zařízení & příslušenství
Quinoa tabouli
Příprava 10min
Celkový 12hod. 40min
4 portions
Suroviny
-
white quinoa100 g
-
water plus extra for soaking700 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only60 g
-
fresh mint leaves only60 g
-
lemon zested and juiced (approx. 20 g juice)½
-
red onion cut into pieces50 g
-
shelled unsalted pistachio nuts80 g
-
plum tomatoes deseeded and finely diced4
-
extra virgin olive oil1 tbsp
-
salt to taste1 pinch
-
ground black pepper to taste1 pinch
Nutriční hodnoty na 1 portion
Kalorie
236.5 kcal /
993.3 kJ
Protein
7.2 g
Tuk
15.7 g
Sacharidy
13.8 g
Vláknina
6.5 g
Nasycený tuk
1.9 g
Sodík
131.7 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Focus on quinoa
7 recept
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland