
Zařízení & příslušenství
Pasta alla puttanesca
Příprava 15min
Celkový 35min
6 portions
Suroviny
-
Parmesan cheese shaved, for garnishing
-
garlic cloves2
-
fresh long red chilli deseeded if preferred1
-
extra virgin olive oil40 g
-
canned chopped tomatoes (see Tips)400 g
-
tomato paste2 tbsp
-
pickled capers1 tbsp
-
anchovy fillets5
-
pitted Kalamata olives100 g
-
dried oregano2 pinches
-
water850 g
-
dried spaghetti broken into halves500 g
-
sea salt to taste1 pinch
-
ground black pepper to taste1 pinch
-
fresh flat-leaf parsley leaves only, for garnishing
Nutriční hodnoty na 1 portion
Kalorie
463.5 kcal /
1946.5 kJ
Protein
17.4 g
Tuk
15.6 g
Sacharidy
60.4 g
Vláknina
5 g
Nasycený tuk
4 g
Sodík
682.2 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Budget friendly Italian
10 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland