Pasta alla puttanesca

Pasta alla puttanesca

4.2 111 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 35min.
6 portions

Suroviny

  • Parmesan cheese shaved, for garnishing
  • garlic cloves
    2
  • fresh long red chilli deseeded if preferred
    1
  • extra virgin olive oil
    40 g
  • canned chopped tomatoes (see Tips)
    400 g
  • tomato paste
    2 tbsp
  • pickled capers
    1 tbsp
  • anchovy fillet
    5
  • pitted Kalamata olives
    100 g
  • dried oregano
    2 pinches
  • water
    850 g
  • dried spaghetti broken into halves
    500 g
  • sea salt to taste
    1 pinch
  • ground black pepper to taste
    1 pinch
  • fresh flat-leaf parsley leaves only, for garnishing

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 682.2 mg
Protein 17.4 g
Kalorie 1946.5 kJ / 463.5 kcal
Tuk 15.6 g
Vláknina 5 g
Nasycený tuk 4 g
Sacharidy 60.4 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...