Pasta alla puttanesca

Pasta alla puttanesca

4.2 104 hodnocení
Příprava 15min
Celkový 35min
6 portions

Suroviny

  • Parmesan cheese shaved, for garnishing
  • garlic cloves
    2
  • fresh long red chilli deseeded if preferred
    1
  • extra virgin olive oil
    40 g
  • canned chopped tomatoes (see Tips)
    400 g
  • tomato paste
    2 tbsp
  • pickled capers
    1 tbsp
  • anchovy fillets
    5
  • pitted Kalamata olives
    100 g
  • dried oregano
    2 pinches
  • water
    850 g
  • dried spaghetti broken into halves
    500 g
  • sea salt to taste
    1 pinch
  • ground black pepper to taste
    1 pinch
  • fresh flat-leaf parsley leaves only, for garnishing

Nutriční hodnoty na 1 portion

Kalorie 463.5 kcal / 1946.5 kJ
Protein 17.4 g
Tuk 15.6 g
Sacharidy 60.4 g
Vláknina 5 g
Nasycený tuk 4 g
Sodík 682.2 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...