Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 garlic clove
- 1 sprig fresh thyme
- 2 fresh bay leaves
- 1 celery stalk, cut in pieces (1 cm)
- 1 bunch fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 100 g leek, sliced (1.5 cm)
- 150 g carrots, peeled, sliced (1.5 cm)
- 1 tsp fine sea salt, or to taste
- 1 tsp ground white pepper, or to taste
- 900 g water
- 1000 g veal meat pieces, sinew free, boneless, diced (2-3 cm)
- 500 g fresh button mushrooms, quartered
- 50 g unsalted butter, diced
- 50 g plain flour
- 100 g whipping cream
- 2 egg yolks, from medium eggs
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1892 kJ / 454 kcal
- Protein
- 34.8 g
- Sacharidy
- 9.7 g
- Tuk
- 30.7 g
Alternativní recepty
Pork Fillet with Mustard Sauce
30 Min
Fish and Potatoes with Tomato Sauce
50 Min
Radish Carpaccio with Cod (TM6)
Žádné hodnocení
Steamed Seared Quail, Celeriac Tea, Celeriac and Apple
Žádné hodnocení
Chicken with creamy vegetable sauce
50 Min
Pork tenderloin with mustard sauce
35 Min
Beetroot potato patties with yoghurt dip
1 Std.
Beef and Mushrooms with Cauliflower Salad
45 Min
Black Spaghetti with Prawns and Parmesan Sauce
45 Min
Pork Fillet with Red Wine Sauce and Vegetables
45 Min
Prosciutto and Mushroom Pizza
2 Std. 45 Min
Beef in Stout
1 Std. 40 Min