Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Relleno
- 20 ramitas de cilantro fresco (solo las hojas)
- 300 g de agua
- 150 g de patata cortada en dados pequeños
- 150 g de zanahoria cortada en trozos
- 80 g de pimiento rojo cortado en trozos
- 100 g de cebolla
- 30 g de aceite de oliva virgen extra
- 150 g de puerro cortado en rodajas
- 1 cucharada de garam masala
- 1 cucharada de curry en polvo
-
1
cucharadita de sal
nebo 1 pastilla de caldo de verduras (para 0,5 l) - 1 pellizco de chile seco desmenuzado
- 80 g de guisantes congelados
Masa
- 130 g de agua
- 20 g de aceite de oliva virgen extra
- ½ cucharadita de sal
- 300 g de harina
-
1
cucharada de comino en grano
nebo 1 cucharada de semillas de hinojo - aceite para freír
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 565 kJ / 135 kcal
- Protein
- 2.41 g
- Sacharidy
- 15.05 g
- Tuk
- 7.27 g
- Vláknina
- 1.56 g
Alternativní recepty
Curry de garbanzos (Chana masala)
20 min
Naan (pan hindú)
2 godz.
Pakora de berenjena con salsa de yogur
1 godz.
Queso fresco en salsa de tomate masala
45min
Falafel con salsa tahini en pan plano r'gaif
1 Std. 10 Min
Falafel
1 godz.
Goulash de soja con dumplings
1 godz. 25 min
Naan indio
1 Std. 40 Min
Panes indios rellenos de coliflor (Parathas de coliflor)
1 godz. 5 min
Minitacos vegetarianos
50 min
Gözleme de berenjena, espinacas y feta
1h 45min
Falafel de garbanzos
13h