Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g de agua
- 650 g de hojas de espinaca frescas troceada
- 20 g de perejil fresco (solo las hojas)
- 10 g de eneldo fresco
- 5 g de cebollino fresco
- 400 g de queso feta desmenuzado
- 2 huevos
- 1 cucharadita de sal
- 2 pellizcos de pimienta negra molida
- 8 láminas de masa filo
- 120 g de mantequilla fundida
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1495 kJ / 358 kcal
- Protein
- 11.38 g
- Sacharidy
- 14.49 g
- Tuk
- 25.04 g
- Vláknina
- 2.12 g
Alternativní recepty
Berenjenas a la parmesana
1 Std.
Crêpes de espinacas, beicon y requesón
1 Std. 10 Min
Soufflé de espinacas y dos quesos
35min
Moussaka de lentejas
2 Std. 20 Min
Miniquiches de lombarda con queso de cabra
1 Std.
Quiche de espinacas y feta con pasta filo
45min
Leek Quiche
1 Std. 20 Min
Galette de cebolletas y queso con mayonesa de tofu
1 Std. 15 Min
Calzone vegetariano
1 Std. 50 Min
Quiche de espinacas y requesón (sin gluten)
1 Std. 20 Min
Costrada de espinacas y queso feta
1 Std.
Hinojo "a la parmesana"
1 Std. 25 Min