Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g uien, gehalveerd
- 2 teentjes knoflook (volitelně)
- 2200 g courgette, in stukken (2-3 cm)
- 600 g water
-
3
groentebouillonblokje (voor 0,5 l), verkruimeld
nebo 4 volle tl groentebouillonpasta - 2 tl zout
- 1 tl gemalen peper
- 30 g boter
- 120 g roomkaas
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 414 kJ / 99 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 5 g
- Tuk
- 5 g
- Nasycený tuk
- 3 g
- Vláknina
- 2.3 g
- Sodík
- 928 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bloemkoolsoep met gebakken ganzenlever
35 min
Koken van jasmijnrijst
35 min
Koninginnenhapje
55min
Appel-notenbrood
1 Std. 25 Min
Pikante wortelbeignets met yoghurtdip
1 godz. 30 min
Op Portugese wijze in brood gebakken zeebaars met gestoomde aardappelen en sperziebonen
2 godz.
Butternut en gembersoep
35 min
Koken van gierst
Brak ocen
350 g sjalot kleuren
Brak ocen
Indische vis met yoghurtsaus, aardappelen en groenten
1 godz.
Koken van witte langkorrelige rijst
35 min
Trio van rijst, vis en groenten
35 min