Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g uien, gehalveerd
- 60 g wortelen, in stukken (3 cm)
- 100 g prei, in stukken (3 cm)
- 100 g knolselder, in stukken (3 cm)
- 100 g Zwitsers "Bündnerfleisch", in reepjes (2 cm)
- 30 g boter
- 80 g parelgerst
- 900 g water
- 2 groentebouillonblokjes (elk voor 0,5 l)
- 100 g opklopbare room, 30-40% V.G.
- 1 snuifje zout, naar eigen smaak
- 1 snuifje gemalen peper, naar eigen smaak
- ½ bos verse bladpeterselie (±10 g), enkel de blaadjes, fijngehakt
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 1137 kJ / 273 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 19 g
- Tuk
- 17 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Avocado limoen cheesecake (zonder toegevoegde suiker)
2h 30 min
Glutenvrije gevulde pepers
Žádné hodnocení
Geroosterde aubergines
Žádné hodnocení
Stevige linzenchili
50 min
Babyvriendelijke worteltaart-kaneelpap
Žádné hodnocení
Goulash van linzen en champignons
45 min
Pindakoekjes met chocolate-chip
Žádné hodnocení
Turkse eieren (Cilbir) op Griekse yoghurt met toast en groene salade
30 min
Goudbrasem met tapenade, aardappel-knolselderpuree en gemarineerde prinsessenbonen
Žádné hodnocení
Bulgur en rode linzensoep
50 min
Aardappel- en gedroogde champignonsoep
Žádné hodnocení
Boekweit met champignons
25 min