Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g uien, gehalveerd
- 60 g wortelen, in stukken (3 cm)
- 100 g prei, in stukken (3 cm)
- 100 g knolselder, in stukken (3 cm)
- 100 g Zwitsers "Bündnerfleisch", in reepjes (2 cm)
- 30 g boter
- 80 g parelgerst
- 900 g water
- 2 groentebouillonblokjes (elk voor 0,5 l)
- 100 g opklopbare room, 30-40% V.G.
- 1 snuifje zout, naar eigen smaak
- 1 snuifje gemalen peper, naar eigen smaak
- ½ bos verse bladpeterselie (±10 g), enkel de blaadjes, fijngehakt
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 1137 kJ / 273 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 19 g
- Tuk
- 17 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zachte wortelsoep met venkel
40 min
Maïsbrood en cheddar muffins
Žádné hodnocení
Mallorcaanse vissoep
40 min
Roerbak met aubergines en kofu
Žádné hodnocení
Stoofpotje van champignons en worst met gerst
55 min
Boekweit met champignons
25 Min
Sprankelende clementine en granaatappelpunch
20min
Garnaal en zoete aardappel beignets
55 min
Zoete maïs en chorizo 'Chowder'
Žádné hodnocení
Rijstcake met zoete azukiboonpasta
Žádné hodnocení
Pruimentaart
1h 30min
Havermoutpap met vers fruit
15 min