Graubünden gerstsoep

Graubünden gerstsoep

Žádné hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 55min.
4 porties

Suroviny

  • uien gehalveerd
    80 g
  • wortelen in stukken (3 cm)
    60 g
  • prei in stukken (3 cm)
    100 g
  • knolselder in stukken (3 cm)
    100 g
  • Zwitsers "Bündnerfleisch" in reepjes (2 cm)
    100 g
  • boter
    30 g
  • parelgerst
    80 g
  • water
    900 g
  • groentebouillonblokjes (elk voor 0,5 l)
    2
  • opklopbare room, 30-40% V.G.
    100 g
  • zout naar eigen smaak
    1 snuifje
  • gemalen peper naar eigen smaak
    1 snuifje
  • verse bladpeterselie (±10 g), enkel de blaadjes, fijngehakt
    ½ bos

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portie

Protein 9 g
Kalorie 1137 kJ / 273 kcal
Tuk 17 g
Sacharidy 19 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...