Zařízení & příslušenství
Graubünden gerstsoep
Příprava 20min.
Celkový 55min.
4 porties
Suroviny
-
uien gehalveerd80 g
-
wortelen in stukken (3 cm)60 g
-
prei in stukken (3 cm)100 g
-
knolselder in stukken (3 cm)100 g
-
Zwitsers "Bündnerfleisch" in reepjes (2 cm)100 g
-
boter30 g
-
parelgerst80 g
-
water900 g
-
groentebouillonblokjes (elk voor 0,5 l)2
-
opklopbare room, 30-40% V.G.100 g
-
zout naar eigen smaak1 snuifje
-
gemalen peper naar eigen smaak1 snuifje
-
verse bladpeterselie (±10 g), enkel de blaadjes, fijngehakt½ bos
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portie
Protein
9 g
Kalorie
1137 kJ /
273 kcal
Tuk
17 g
Sacharidy
19 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Traditionele recepten
47 recepty/-ů
Benelux
Benelux
Mohlo by se vám také líbit...
Lookbrood met Geitenkaas en Honing
Žádné hodnocení
Dubai Chocolate Pistacherotsjes
Žádné hodnocení
Glutenvrije gevulde pepers
Žádné hodnocení
Italiaanse brunch
1hod. 30min.
Zoete griesmeel vogelpasteitjes
Žádné hodnocení
Yoghurtijs met mango
12hod.
Snoekbaarsfilet met verse maïspolenta
Žádné hodnocení
Groentesoep, eieren in een potje met spinazie
Žádné hodnocení
Ananas zandkoekjes
2hod.
Mexicaanse kippensoep
40min.
Ezogelin Soep
1hod. 5min.