Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g uien, gehalveerd
- 60 g wortelen, in stukken (3 cm)
- 100 g prei, in stukken (3 cm)
- 100 g knolselder, in stukken (3 cm)
- 100 g Zwitsers "Bündnerfleisch", in reepjes (2 cm)
- 30 g boter
- 80 g parelgerst
- 900 g water
- 2 groentebouillonblokjes (elk voor 0,5 l)
- 100 g opklopbare room, 30-40% V.G.
- 1 snuifje zout, naar eigen smaak
- 1 snuifje gemalen peper, naar eigen smaak
- ½ bos verse bladpeterselie (±10 g), enkel de blaadjes, fijngehakt
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 1137 kJ / 273 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 19 g
- Tuk
- 17 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Maïsbrood en cheddar muffins
Žádné hodnocení
Soba noodle mee goreng
Žádné hodnocení
Knolselder parmigiana
Žádné hodnocení
Schiacciata met gerookte zalm
Žádné hodnocení
Amandelpap
10min
Ezogelin Soep
1 godz. 5 min
Rabarber, gember en citroen risotto
Žádné hodnocení
Koud gebraad met courgette en muntsaus
Žádné hodnocení
Kurkumapizza met ansjovis, courgettebloemen en uien
2 godz. 15 min
Butternut en gembersoep
35 λεπτ.
Aardappel- en gedroogde champignonsoep
Žádné hodnocení
Lamscurry en komkommer-munt couscous
9 Std.