Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Leverpannenkoeken
- 600 g kippenlever
- 2 eieren
- 50 g bloem
- ½ tl zout
- ¼ tl gemalen peper
- 30 g olie, om te frituren
Vulling
- 160 g uien, in 4 gesneden
- 100 g wortelen, in plakjes
- 3 teentjes knoflook
- 40 g olie
- 85 g ketchup
- 100 g mayonaise, huisgemaakt
Opbouw
- 20 g mayonaise, huisgemaakt
-
10
g verse dille, fijngehakt
nebo 10 g verse gemengde kruiden, fijngehakt - 50 g groene paprika, ontdaan van zaadjes, in blokjes (0,5 cm)
- 50 g rode paprika, ontdaan van zaadjes, in blokjes (0,5 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 1362 kJ / 325 kcal
- Protein
- 19 g
- Sacharidy
- 12 g
- Tuk
- 23 g
- Vláknina
- 1.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Glutenvrije, suikervrije mini Japanse katoen cheesecakes
Žádné hodnocení
Tropische kippendijen met hawaiiaanse toast (huli huli stijl)
Žádné hodnocení
Erwtenboter, avocado en muntpuree
Žádné hodnocení
Tempé
48 Std.
Rugelach met pistache-halva
Žádné hodnocení
Mango kleefrijst cake (vegan)
11h
Simit - Turkse sesam bagel
2 godz. 10 min
Op Yucataanse wijze in bananenbladeren gebakken vis met maïsrijst
Žádné hodnocení
Pierogi met vlees
1h
Maanzaad-mayonaise
Žádné hodnocení
Vegan mayonaise
Žádné hodnocení
Mojito
10 Min