Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g d'oignon, coupé en quatre
- 60 g d'huile d'olive extra vierge, et un peu pour le plat
- 350 g de pommes de terre, coupées en tranches (5-7 mm)
- 1 pincée de sel, et 1 c. à café
- 1 pincée de poivre moulu
- 20 g d'eau
- 500 g de morue dessalée, coupée en morceaux (3 cm)
- 2 c. à soupe de chapelure
- 1 gousse d'ail
- 380 g de tomates concassées en conserve
- 50 g d'olives dénoyautées, et un peu pour la garniture
- ½ c. à café d'origan déshydraté, et un peu pour la garniture
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2719.6 kJ / 650 kcal
- Protein
- 83.5 g
- Sacharidy
- 34 g
- Tuk
- 19.5 g
- Nasycený tuk
- 3.3 g
- Vláknina
- 5.5 g
- Sodík
- 8958.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tajine de calamar aux poivrons
45 min
Rougail morue
25 min
Lotte à la provençale
50 min
Côtes de veau à la provençale
30 min
Gratin de morue
50 min
Tajine de poissons au curry
45 min
Ragoût de fruits de mer et poisson à la tomate
50 min
Seiche à la sauce tomate
1h 15min
Ragoût de pois chiches, petits pois et poulpe
45 min
Ragoût de calamars aux tomates et poivrons
45 min
Thon basquaise
30 min
Encornets à la provençale
55 min