Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g de parmesan et quelques copeaux pour la finition
- 4 escalopes de veau, fines
- du sel
- du poivre moulu
- 8 feuilles de sauge fraîche
- 4 tranches de jambon cru, fines
- 1000 g d'eau
- 1 cube de bouillon de volaille
- 220 g de polenta
- 100 g de crème fraîche légère
- copeaux de parmesan
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2266 kJ / 540 kcal
- Protein
- 43 g
- Sacharidy
- 43 g
- Tuk
- 21 g
Alternativní recepty
Polenta au beaufort et jambon ibérique
15min
Boulettes de veau au citron, courgettes et sauce au yaourt
40min
Polenta au gorgonzola
25min
Polenta aux cèpes, œuf au plat
30min
Tarte filo aux petits pois et crème de chèvre
1h 50min
Filet de veau, polenta crémeuse au parmesan
1 godz. 10 min
Polenta crémeuse au bleu et aux épinards
25min
Polenta crémeuse aux épinards
35min
Polenta aux champignons et saint-jacques
20min
Polenta crémeuse, champignons et viande des Grisons
30min
Polenta aux champignons et à la mozzarella
30min
Polenta crémeuse à la cannelle, asperges et bresaola
40min