Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g de parmesan et quelques copeaux pour la finition
- 4 escalopes de veau, fines
- du sel
- du poivre moulu
- 8 feuilles de sauge fraîche
- 4 tranches de jambon cru, fines
- 1000 g d'eau
- 1 cube de bouillon de volaille
- 220 g de polenta
- 100 g de crème fraîche légère
- copeaux de parmesan
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2266 kJ / 540 kcal
- Protein
- 43 g
- Sacharidy
- 43 g
- Tuk
- 21 g
Alternativní recepty
Polenta crémeuse au bleu et aux épinards
25 min.
Polenta crémeuse aux épinards
35 Min
Polenta crémeuse à la cannelle, asperges et bresaola
40 Min
Gratin de butternut et polenta au comté
1u. 10min
Röstis aux pommes de terre et épinards, œufs au plat
1u. 5min
Polenta au beaufort et jambon ibérique
15 Min
Filet de veau, polenta crémeuse au parmesan
1u. 10min
Polenta aux champignons et à la mozzarella
30 Min
Rösti de patates douces, bacon grillé et sauce aux herbes
30 Min
Veau bolognaise et polenta
35 Min
Polenta crémeuse, champignons et viande des Grisons
30 Min
Risotto au bacon et champignons de Paris
45 min