Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g de parmesan et quelques copeaux pour la finition
- 4 escalopes de veau, fines
- du sel
- du poivre moulu
- 8 feuilles de sauge fraîche
- 4 tranches de jambon cru, fines
- 1000 g d'eau
- 1 cube de bouillon de volaille
- 220 g de polenta
- 100 g de crème fraîche légère
- copeaux de parmesan
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2266 kJ / 540 kcal
- Protein
- 43 g
- Sacharidy
- 43 g
- Tuk
- 21 g
Alternativní recepty
Hachis de poulet et polenta
45 min
Veau bolognaise et polenta
35 min
Polenta crémeuse au bleu et aux épinards
25 min
Flan de poireau et pancetta
35 min
Polenta crémeuse, champignons et viande des Grisons
30 min
Papillotes de poulet à la japonaise
35 min
Filet de veau, polenta crémeuse au parmesan
1h 10 min
Polenta aux cèpes, œuf au plat
30 min
Boulettes de veau au citron, courgettes et sauce au yaourt
40 min
Triangles de polenta à la sauge, patate douce et tomate
2sa
Parmentier de veau au potimarron
1h 10 min
Polenta au beaufort et jambon ibérique
15 min