Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 gousse d'ail
- 1 oignon, coupé en deux
- 120 g de beurre demi-sel, dont 70 g en morceaux
- le jus d'un citron jaune
- 5 brins de persil frais, équeutés
- 2 homards
- 3 jaunes d'œufs
- 70 g de cidre brut
- 10 g de vinaigre de cidre
- 1 pincée poivre blanc, à ajuster en fonction des goûts
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1831.4 kJ / 437.7 kcal
- Protein
- 15.5 g
- Sacharidy
- 10.4 g
- Tuk
- 37.9 g
- Nasycený tuk
- 23 g
- Vláknina
- 1.5 g
- Sodík
- 444.8 mg
Alternativní recepty
Cocotte de saumon aux petits légumes
55min
Lasagne de blanquette
2sa 40 dk
Magret de canard au maroilles et à la bière
30min
Frozé
25min
Maguro sando au thon
Žádné hodnocení
Poulpe à la vanille
1u. 20min
Soupe won ton
40min
Poulet façon bourguignon
35min
Samoussas de cabillaud, coriandre, oignon, sauce cheddar
35min
Tartinable crevettes, crabe et surimi au mélange du trappeur
10min
Poulet mariné aux herbes fraîches et salade printanière
2sa 40 dk
Tajine de poulet aux olives et pommes de terre
50min