Homard rôti et sauce au cidre

Homard rôti et sauce au cidre

4.7 9 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 45min.
4 portions

Suroviny

  • 1 gousse d'ail
  • 1 oignon coupé en deux
  • 120 g de beurre demi-sel dont 70 g en morceaux
  • le jus d'un citron jaune
  • 5 brins de persil frais, équeutés
  • 2 homards
  • 3 jaunes d'œufs
  • 70 g de cidre brut
  • 10 g de vinaigre de cidre
  • 1 pincée poivre blanc à ajuster en fonction des goûts

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 444.8 mg
Protein 15.5 g
Kalorie 1831.4 kJ / 437.7 kcal
Tuk 37.9 g
Vláknina 1.5 g
Nasycený tuk 23 g
Sacharidy 10.4 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...