Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 gousse d'ail
- 1 oignon, coupé en deux
- 120 g de beurre demi-sel, dont 70 g en morceaux
- le jus d'un citron jaune
- 5 brins de persil frais, équeutés
- 2 homards
- 3 jaunes d'œufs
- 70 g de cidre brut
- 10 g de vinaigre de cidre
- 1 pincée poivre blanc, à ajuster en fonction des goûts
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1831.4 kJ / 437.7 kcal
- Protein
- 15.5 g
- Sacharidy
- 10.4 g
- Tuk
- 37.9 g
- Nasycený tuk
- 23 g
- Vláknina
- 1.5 g
- Sodík
- 444.8 mg
Alternativní recepty
Crumble de pommes et St Jacques snackées
45 min
Homard rôti et sauce au cidre
45 min
FOIRE démonstration
1 Std.
Entremets pistache et rhubarbe
12h
Lotte à la provençale
50 min
Poisson à la thaïe
1 Std.
Frites frisées et sauce à l'ail
45 min
Baeckeoffe revisité par Eric Guérin
2 Std. 10 Min
Brownie, choux à la chantilly vanillée
1h 30min
Crumble de saint-jacques et crème de poireaux
50 min
Filet mignon de porc aux herbes, sauce aux abricots et échalotes confites
47min
Filet mignon au chorizo et gratin dauphinois
1 Std. 5 Min