Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 140 g d'oignons, coupés en deux
- 200 g de carottes, coupées en tronçons
- 150 g de blancs de poireau, coupés en tronçons
- 20 g de beurre
- 1000 g de pommes de terre
- 500 g de cabillaud, coupé en morceaux (3 cm)
- 500 g de saumon frais, coupé en morceaux (3 cm)
- 4 pincées de sel
- 4 pincées de poivre blanc moulu
- 250 g de vin blanc
- 1 c. à soupe de fécule de maïs
- 20 g d'eau
- 300 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 1 dose de safran
- 1 c. à soupe de fumet de poisson
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2420 kJ / 578.5 kcal
- Protein
- 37.5 g
- Sacharidy
- 34.8 g
- Tuk
- 27.8 g
- Nasycený tuk
- 5 g
- Vláknina
- 15.7 g
- Sodík
- 1.3 mg
Alternativní recepty
Entremets pistache et rhubarbe
12h
Saumon en croûte d'amandes et pappardelle aux asperges
35 min
Saumon aux tomates séchées
30 min
Saumon poêlé sauce tomates cerise et épinards
35 min
Lotte crémeuse au safran
3 Std. 35 Min
Paupiette de la mer au vin blanc
45 min
Feuilleté aux saint-jacques et cabillaud
1h 45 min
Polenta aux crevettes de l'Etat de Géorgie
40 min
Curry de cabillaud à la noix de coco
25 min
Baeckeoffe aux poissons
1h 45 min
Filet mignon au chorizo et gratin dauphinois
1h 5 min
Croque-monsieur au saumon
2j 15 menit