Zařízení & příslušenství
Asian master stock
Příprava 10min.
Celkový 1hod. 45min.
1607 g
Suroviny
-
water to cover ingredients (not higher than the 2L maximum fill level)1400 g
-
dark soy sauce70 g
-
salt to taste1 - 2 tsp
-
light soy sauce40 g
-
cinnamon quill1
-
chicken wings500 - 700 g
-
Chinese cooking wine40 g
-
piece fresh ginger cut into slices2 cm
-
star anise1
-
orange peel (1 x 4 cm strips) (see Tips)3 - 4 pieces
-
spring onions/shallots trimmed and cut into halves2
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1607 g
Sodík
9348.8 mg
Protein
115.7 g
Kalorie
5423.5 kJ /
1296.3 kcal
Tuk
80.3 g
Vláknina
3.6 g
Nasycený tuk
24.7 g
Sacharidy
15.8 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Blade Cover Basics
11 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland
Mohlo by se vám také líbit...
Xian rou bao zi (steamed pork buns)
2hod. 30min.
Hong shao rou (braised pork belly)
1hod. 15min.
Peking-style duck pancakes
8hod. 50min.
Dim sum 'Shao mai'
2hod.
Char siew sauce
10min.
Banh bao (steamed pork buns)
2hod. 45min.
Asian dipping sauce
25min.
Nam Jim
10min.
Mussels in turmeric and ginger broth
20min.
Pork ribs with black bean sauce
2hod.
Ginger and chilli dipping sauces (for Hainanese chicken)
20min.
Steamed pork buns (baozi)
2hod. 30min.