Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g white rice
- water, for soaking
- 100 g dried mung beans (see Tips)
Nuoc cham dressing
- 2 garlic cloves
- 1 fresh bird's eye chilli, trimmed and deseeded if preferred
- 60 g fish sauce
- 60 g white vinegar
- 125 g unsweetened coconut water
- 2 tbsp caster sugar
- 2 tbsp lime juice
Pork and prawn filling
- 500 g water
- 200 - 250 g boneless skinless pork belly
- 150 g peeled raw prawns
- 1 pinch salt
Crêpes
- 300 g water
- ½ tsp ground turmeric
- 50 g coconut cream
- oil, for frying
- ½ brown onion, cut into slices
- 4 spring onions/shallots, trimmed and cut into thin slices
- 200 g fresh bean sprouts
- 6 - 8 lettuce leaves
- fresh coriander leaves, to serve
- fresh mint leaves, to serve
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1351.3 kJ / 321.7 kcal
- Protein
- 19.3 g
- Sacharidy
- 32.2 g
- Tuk
- 12.6 g
- Nasycený tuk
- 4.7 g
- Vláknina
- 2 g
- Sodík
- 910.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Nam Jim
10min
Furikake
5 min
Prawn balls with pickled vegetables
1u. 15min
Lu ji chi (braised chicken wings)
25 mnt
Kai yang bai cai (braised cabbage with mushrooms)
40 min
Gado gado
1h
Steamed cabbage rolls with spicy sauce
45 min
Char siew sauce
10min
Café de Paris butter
25 mnt
Okonomiyaki
30 min
Cha gio (spring rolls)
55p
Jiao zi (Chinese dumplings)
50 min